JAL brengt Beyond Meat, een plantaardig alternatief voor vlees, aan boord voor passagiers op geselecteerde routes tussen 1 maart en 31 mei van dit jaar.

De Japanse airline zal Beyond Meat’s Beyond Burger serveren aan zijn First Class klanten die van Los Angeles en San Francisco naar Tokio reizen.

Hier zijn meer details over de routes waarop de plantaardige burger beschikbaar zal zijn op:

Los Angeles naar Tokyo Narita – vlucht JL061 (tot en met 28 maart)
Los Angeles naar Tokyo Haneda – Vlucht JL015 (vanaf 29 maart)
San Francisco naar Tokyo Haneda – Vlucht JL001 (1 maart-31 mei)
Beyond Meat, opgericht in 2008, biedt plantaardige hamburgers. Het bedrijf heeft producten die zijn ontworpen om kip-, rundvlees- en varkensworst te simuleren. De portfolio van verse en diepgevroren plantaardige eiwitten van Beyond Meat wordt momenteel verkocht in ongeveer 58.000 winkels en foodservice-winkels in meer dan 50 landen wereldwijd.

“Azië is een belangrijke strategische regio voor Beyond Meat. We zijn er trots op om samen te werken met Japan Airlines om hun klanten kennis te laten maken met de heerlijke smaak en textuur van de Beyond Burger, en tegelijkertijd enkele van hun grotere duurzaamheidsinitiatieven te ondersteunen door de voordelen van ons plantaardig vlees, ”zei Chuck Muth, chief groeimedewerker, Beyond Meat.

Een aantal luchtvaartmaatschappijen is begonnen met het aanbieden van plantaardige vleesalternatieven op hun vluchten om tegemoet te komen aan veranderende consumentenvoorkeuren. Vorig jaar bracht Cathay Pacific, een plantaardig alternatief voor varkensvlees, Omnipork genaamd.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.