IndiGo kondigt 6 nieuwe routes aan naar Midden Oosten

IndiGo kondigt 6 nieuwe directe routes aan, waardoor de bereikbaarheid tussen India en het Midden-Oosten wordt vergroot. De grootste luchtvaartmaatschappij van India, met voormalig KLM topman Pieter Elbers als CEO, heeft nieuwe rechtstreekse vluchten tussen verschillende steden in India en het Midden-Oosten aangekondigd. De nieuw geïntroduceerde routes omvatten Bengaluru-Dubai, Kochi-Bahrein, Lucknow-Dammam vanaf 1 juni en Ahmedabad-Jeddah, van kracht vanaf 11 augustus 2023.

De luchtvaartmaatschappij heeft ook extra seizoensvluchten aangekondigd tussen Chennai – Dammam en Kochi – Dammam met het oog op van de grote vraag naar reizen naar het Midden-Oosten vanuit India tijdens het zomerseizoen. IndiGo zal de eerste Indiase luchtvaartmaatschappij zijn die rechtstreekse vluchten uitvoert tussen Bengaluru-Dubai, Kochi-Bahrein; en de enige luchtvaartmaatschappij die dagelijkse rechtstreekse verbindingen biedt tussen Kochi-Dammam, Lucknow-Dammam, Chennai-Dammam en Ahmedabad-Jeddah, waardoor de reistijd wordt verkort.

 

Extra capaciteit
Momenteel biedt IndiGo verbindingen naar 11 bestemmingen in het Midden-Oosten, waaronder Abu Dhabi, Bahrein, Dammam, Doha, Dubai, Jeddah, Koeweit, Ras Al Khaimah, Riyad, Sharjah en Muscat. De toevoeging van deze nieuwe vluchten zal capaciteit toevoegen en de bereikbaarheid verbeteren voor reizigers van en naar het Midden-Oosten tijdens de zomervakantie.

Vinay Malhotra, Head of Global Sales, IndiGo zei: “Bij IndiGo zijn we verheugd om te voldoen aan de groeiende vraag naar reizen tussen India en het Midden-Oosten, vooral tijdens de zomer. Deze nieuwe directe verbindingen bieden niet alleen probleemloze en betaalbare mogelijkheden om tussen de steden te reizen, maar verkorten ook de reistijd aanzienlijk. Het Midden-Oosten, met zijn rijke cultuur, verrukkelijke keuken en overvloedige oliereserves, is nu toegankelijker dan ooit tevoren voor bedrijven, handelaren, toeristen en bezoekers van vrienden en familie. We blijven ons inzetten om onze klanten hoffelijke, tijdige en betaalbare reiservaringen te bieden en zullen nieuwe vluchtopties blijven verkennen.”

 

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

Met Helly Hansen de piste op

Nederlandse touch bij zeer exclusief horloge

Iconische B&W Zeppelin nu in versie McLaren

Saudia vernieuwt livery en digitale klantervaring