IHG Hotels and Resorts brengt deze zomer het merk Intercontinental naar Barcelona, ​​met een hotel in de wijk Montjuic in de stad.

Dit is het tweede hotel van het merk in Spanje, met een pand dat momenteel geopend is in Madrid. Het hotel bevindt zich op het terrein van het voormalige Crowne Plaza Barcelona en ondergaat een complete transformatie.

Intercontinental Barcelona zal 273 kamers en 18 suites bieden, samen met drie restaurants en bars, waarvan er één zal worden geleid door een chef-kok met een Michelin-ster. Er komt ook een spa van 1.200 m² en een “kenmerkende Club Intercontinental-ervaring”.

Het hotel zal ook meer dan 3.000 m2 aan vergader- en evenementenruimte bieden, waaronder 18 vergaderruimten met een capaciteit van 1.200 personen. Diensten omvatten interactieve ervaringen zoals augmented reality, virtual reality en videomapping.

Bovendien zal het hotel bij opening een biosfeercertificering ontvangen om te garanderen dat het voldoet aan een reeks internationale duurzaamheidseisen.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.