Iconische B&W Zeppelin nu in versie McLaren

Bowers & Wilkins, het gerenommeerde Britse premium audiomerk, heeft een nieuwe versie van zijn bekroonde draadloze luidspreker gelanceerd in samenwerking met zijn jarenlange partner McLaren Automotive. Maak kennis met de nieuwe Zeppelin McLaren Edition. De nieuwe McLaren-geïnspireerde versie viert zowel de samenwerking tussen twee toonaangevende performance merken als de 60e verjaardag van McLaren.

Het beste geluid ontmoet legendarisch McLaren ontwerp
Na het succes van de Px8 McLaren Edition hoofdtelefoon heeft Bowers & Wilkins een speciaal ontworpen versie van de draadloze Zeppelin-luidspreker ontwikkeld, met een verfijnde afwerking in Galvanic Grey en subtiele accenten in Papaya Orange, geïnspireerd op de ontwerpbenadering van McLaren Automotive. De Zeppelin McLaren Edition weerspiegelt de technische en prestatiegerichte esthetiek van McLaren en biedt de hoogwaardige geluidskwaliteit die synoniem is aan Bowers & Wilkins. In combinatie met een ontwerp in de visuele identiteit van het merk McLaren.

Opnieuw ontworpen voor het streamingtijd
De Zeppelin is een compleet stereosysteem in één component, een draadloze smart speaker opnieuw ontworpen voor het streaming tijdperk. Hij is uitgerust met drive unit-technologieën van referentiekwaliteit in speciale linker- en rechterluidsprekers rond een centrale, grote subwoofer, allemaal aangedreven door 240 W versterking. Het resultaat is kamervullend stereogeluid waar geen enkele concurrent aan kan tippen. De combinatie van bewezen drive unit-technologie met het hoge-resolutie streaming platform resulteert in uitzonderlijke muziekprestaties, zowel van een draadloos aangesloten bron als via een streaming service.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Singapore Airlines vliegt weer op Brussel

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

TUI lanceert Golfbreaks dichtbij

Lekker op het terras aan de Vecht bij Flora Batava

Terug naar de toekomst in Ahoy

Star Clippers zet zeil naar Corsica

Festival TREK viert tiende seizoen met negen edities