Icelandair nieuw naar Kansas City

Icelandair heeft drie nieuwe of hernieuwde Noord-Amerikaanse bestemmingen: een nieuwe service naar Kansas City en hernieuwde vluchten op San Francisco en Baltimore. De luchtvaartmaatschappij breidt hiermee het routenetwerk uit naar 23 Noord-Amerikaanse bestemmingen, naast ruim 20 Europese bestemmingen vanuit de hub in IJsland. De eerste vluchten op de nieuwe routes vinden vanaf eind mei en begin juni plaats en zorgen voor nog meer verbindingen vanuit Amsterdam naar de Verenigde Staten.

 De vluchten van Icelandair naar Kansas City vinden vanaf 25 mei 2018 drie keer per week plaats met aankomst op Kansas City International Airport. Vanaf respectievelijk 28 mei 2018 en 1 juni 2018 start Icelandair met vier vluchten per week op Baltimore, Maryland en San Francisco, Californië. Wegens stijgende vraag vanuit de markt voert Icelandair de vluchten op deze bestemmingen dit voorjaar voor het eerst in 10 jaar weer uit.

“Dit is het juiste moment voor Icelandair om terug te keren naar Baltimore en San Francisco. Icelandair is al meer dan 80 jaar actief als luchtvaartmaatschappij, en beide steden hebben een belangrijke rol gespeeld in die geschiedenis. De derde nieuwe bestemming in ons routenetwerk, Kansas City, vormt de eerste non-stop vlucht van en naar het hart van de Verenigde Staten. Vandaag de dag is ons netwerk groter en sterker dan ooit tevoren; wij bieden onze passagiers meer vluchten en aansluitingen evenals een verfrissend alternatief voor vluchten naar IJsland en over de oceaan. Wij kijken ernaar uit om San Francisco en Baltimore opnieuw binnen ons netwerk op te nemen en heten Kansas City een warm welkom,” aldus Bjorgolfur Johansson, CEO Icelandair.

Icelandair biedt passagiers de mogelijkheid voor een stopover in IJsland op vluchten van en naar Noord-Amerika. Op Trans-Atlantische vluchten met Icelandair is het mogelijk om tot 7 dagen een stopover te boeken in IJsland zonder toeslag op de ticketprijs.

 

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Air France-KLM bezorgt Nederlandse economie 21,9 miljard euro en 267.990 banen

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

NIO presenteert nieuwe EL8

Uit het magazine: 'Het ultieme eilandgevoel op Ibiza'

NIO House Amsterdam officieel geopend

Getac komt met de eerste AI-ready robuuste laptop

A350 van Corendon nu ook naar Bonaire