Icelandair

Icelandair biedt vanaf mei 2019 extra vluchten van en naar Noord-Amerika en Europa via Reykjavik. Deze uitbreiding van het routenetwerk geldt onder andere voor vluchten van en naar Amsterdam en Brussel.

De nieuwe vluchten starten vanaf mei 2019 in aanvulling op het huidige vluchtschema. Het gaat om de vluchten vanuit grote Europese steden, zoals Amsterdam, Berlijn, Brussel, Frankfurt, Hamburg, Kopenhagen, München, Oslo, Parijs, Stockholm en Zurich, met aansluiting op de trans-Atlantische bestemmingen Boston, Chicago, Minneapolis, New York City, Toronto en Washington DC. De nieuwe vluchten vanuit Noord-Amerika komen omstreeks 9.30 uur aan met vertrek naar Europa rond 10.30 uur. Vluchten vanuit Europa landen 18.30 uur in Keflavik en vliegen omstreeks 20.00 uur door naar Noord-Amerika.

“Deze veranderingen zijn al een tijdje in voorbereiding en vormen een nieuwe mijlpaal in onze groei voor de toekomst”, zegt Bogi Nils Bogason (CEO van Icelandair). “We verbeteren de verbindingen in ons huidige routenetwerk en introduceren tegelijkertijd een nieuw product. Reizigers naar Europa krijgen een extra optie om later in de ochtend te vertrekken of kunnen een volledige extra dag in IJsland verblijven wanneer ze richting Noord-Amerika reizen.”

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.