Hilton heeft haar eerste hotelresort geopend op de ook bij Nederlanders erg populaire Kaapverdische eilanden. Het resort ligt op het eiland Sal en telt 241 kamers en suites.

Hilton’s Jan van der Putten: “Cabo Verde is een snelgroeiende toeristische bestemming die het hele jaar door geweldig weer biedt, een rijke cultuur en ongerepte stranden, en we zien ernaar uit om bezoekers van Sal te verwelkomen met onze wereldberoemde Hilton service en gastvrijheid, we hebben hier een ongelooflijk product. ”

Duiken & zeilen

Hilton Cabo Verde Sal Resort beschikt over een natuurstenen zwembad in een weelderige tropische tuin. Gasten kunnen genieten van een 24-uursfitnesscentrum, een kinderclub met een kinderbad en een nautisch centrum voor duik- en zeilavonturen. Het hotel beschikt ook over een schoonheidssalon en het kenmerkende eforea Spa-concept van Hilton.

Gasten en lokale bewoners kunnen genieten van een verscheidenheid aan eetgelegenheden op het terrein, waaronder een bachclub, een poolbar, F&B en meer dan duizend vierkante meter meetingsruimte.

Elk van de 241 ruime kamers van het hotel beschikt over een 50-inch led-tv, WiFi en een balkon of terras. Alle kamers beslaan ten minste 39 vierkante meter, terwijl suites ten minste 75 vierkante meter ruimte bieden.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.