Herman Mensink benoemd tot Strategic Counsel bij NATM

De Nederlandse Associatie voor Travel Management (NAMT) laat weten zich in haar 51e bestaansjaar meer te gaan richten op haar strategie en educatieve projecten. 

Het doel van NAMT is volgens de vereniging het uitbreiden van haar community door alle in Nederland gevestigde Travel professionals die verantwoordelijk zijn voor en betrokken zijn bij zakenreizen te (her)verbinden.

Om deze plannen te ondersteunen, heeft NATM Herman Mensink als strategisch adviseur aangekondigd. Naast Directeur Corporate Travel bij Philips Electronics, Directeur EMEA voor ACTE de Association of Corporate Travel Executives en Associate Professor bij BUas (Breda University of applied sciences), in welke hoedanigheid hij o.a. leiding gaf aan de bekende NATM-Academy, was Herman medeoprichter en lange tijd voorzitter van Corporate Travel Association CORTAS.

“Het leiden van een vereniging als de NATM vereist af en toe de mogelijkheid om te reflecteren met een deskundige sparringpartner, daarom ben ik blij om opnieuw met Herman samen te werken in zijn rol als Strategic Counsel – zijn ervaring en kennis zullen zeer nuttig blijken naast onze ambitieuze plannen voor de toekomst”, stelt Odete Pimenta da Silva, managing director NATM.

Herman Mensink: “Ik ben verheugd om nauw samen te werken met de leiding van NATM en haar leden, en mijn expertise in zowel strategische als educatieve zaken ter beschikking te stellen, voortbouwend op een solide basis om kennis en expertise voor alle professionals in de industrie te bevorderen.”

beeld: LinkedIn – Herman Mensink 

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

JetBlue na NYC nu ook naar Boston vanaf Schiphol

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Amazon Prime Video in Polestar 2

Meesterwerk van The Glenrothes: 42 jaar oude single malt

Win een wijnreis naar Moldavië

Het aftellen tot RWC 2023 is begonnen...

Motorola lanceert budgetvriendelijke telefoon