KLM heeft in samenwerking Trans Guyana Airways met een nieuwe route naar Guyana aangekondigd. Schiphol is vanaf 1 september 2019 verbonden met Eugene F. Correia International Airport via een overstap op Paramaribo. Tickets dienen apart gekocht te worden, wel wordt bagage doorgelabeld en is er geen visum voor Suriname nodig. De connectie loopt van Schiphol Airport via Suriname (Paramaribo) direct naar Guyana met een totale reistijd van 12 uur, veel sneller dan eerder mogelijk.
Twee keer per week (Op zondag en maandag om 11.30) is deze verbinding vanuit  tussen Amsterdam  en Guyana de snelste route voor Europese reizigers om deze bestemming te ontdekken. Ondanks het feit dat een verandering van vliegtuig op Johan Adolf Pengel International Airport (Suriname) vereist is, zullen reizigers op doorreis zijn en daarom geen Suriname-visum nodig hebben of douane- of immigratieplichtig zijn. Bagage wordt vanuit Amsterdam doorgelabeld.
Guyana ligt ten westen van Suriname en profileert zich met name als Eco-bestemming.  Deze nieuwe vlucht zal de belangstelling voor deze mooie bestemming ongetwijfeld doen toenemen.
Deze vlucht is te boeken via KLM.com en Transguyana.net. (Let op – tickets moeten apart worden gekocht). De twee uur durende Trans Guyana-transfer zal aan boord zijn van de Beech 1900D die van Johan Adolf Pengel International Airport (Suriname) naar de Eugene F. Correia Internationale luchthaven (Ogle, Guyana) vliegt, aansluitend op de rechtstreekse vlucht van KLM vanuit Amsterdam, Schiphol.
De internationale luchthaven Eugene F. Correia (Ogle, Guyana) ligt op slechts 10 minuten van het hart van de hoofdstad van Guyana, Georgetown, en biedt ideale toegang voor reizigers die het nog weinig bekende Zuid-Amerikaanse land willen verkennen.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.