Een bijzondere transfer van een zeer bekend hoofdstedelijk hotel. Anantara Hotels, Resorts & Spas kondigt trots haar eerste hotel in Nederland aan. Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam voegt zich komende herfst bij het luxe hotelmerk. Momenteel opereert Grand Hotel Krasnapolsky onder het merk NH Collection. Anantara Grand Hotel Krasnapolsky beschikt over 402 kamers en suites, een Spa & Wellness en moderne parkeerfaciliteiten.

 

In aanloop naar de rebranding, is de verbouwing momenteel in volle gang. Het hotel beschikt deze herfst over volledig nieuwe faciliteiten: een Spa & Wellness, fitnessruimte, dakterras en vernieuwde kamers in de Sint Jan vleugel. Ook kunnen gasten gebruikmaken van modern parkeercomfort. Andere delen van het hotel krijgen een upgrade. Met deze ontwikkeling positioneert één van de oudste en bekendste hotels van Nederland zich opnieuw in de markt.

 

Anantara is een luxe hospitality merk voor moderne reizigers die hen in contact brengt met authentieke plaatsen, mensen en verhalen. Het huidige portfolio beschikt over accommodaties op de meest fascinerende bestemmingen ter wereld. De onderscheidende, zorgvuldig ontworpen luxe hotels en resorts bieden de mogelijkheid naar unieke bestemmingen af te reizen en persoonlijke reiservaringen te creëren die het hart raken.

 

 

Minor International

Dillip Rajakarier, Group CEO Minor International, moederbedrijf van Anantara: “We zijn verheugd om de uitbreiding van ons luxe merk in Europa voort te kunnen zetten met de toevoeging van Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam. Het historische hotel zal een fantastische aanvulling zijn op het portfolio van Anantara. Het betreft een spannende mijlpaal voor het merk met een eerste Anantara in Noord-Europa.”

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.