Samsung heeft de Galaxy Z Flip onthuld, een nieuwe vouwbare smartphone waarmee een statement wordt gemaakt. Het toestel is ontworpen met het allereerste vouwbare glas.

Het 6.7-inch scherm vouwt zich tot een compacte vorm ter grootte van je handpalm[1]. Het ontwerp met een innovatieve Hideaway Hinge en custom-built UX bieden nieuwe manieren om volledig handsfree content vast te leggen, te delen en te ervaren. Met het stijlvolle design en de flexibele camera-ervaring is de Galaxy Z Flip het begin van een nieuw decennium van foldable mobiele innovatie.

‘We willen de foldable categorie uitbouwen en daarin is de Galaxy Z Flip een belangrijke volgende stap. Voor het eerst lanceert Samsung een vouwbaar glazen display, een innovatie die heel wat praktische voordelen met zich meebrengt’, zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile bij Samsung Nederland.‘De Galaxy Z Flip is gemaakt voor wie graag een compacte smartphone wil die in je broekzak of handtas past, maar niet wil inboeten op gebied van scherm. Dankzij het vouwbare display ben je slechts één simpele klik verwijderd van je favoriete content op een groot scherm.’

Fashion ontmoet technologie
Galaxy Z Flip’s compacte en stijlvolle ontwerp is gemaakt voor diegenen die technologie zien als een manier om zich uit te drukken. Alle innovaties die in de Galaxy Z Flip zitten, maken dat mogelijk.

  • Stijl in zakformaat – De Galaxy Z Flip is ontworpen voor ultieme draagbaarheid en kan worden gevouwen tot de grootte van een portemonnee, waardoor het gemakkelijk in een zak of tas past. Eenmaal geopend verdubbelt het schermformaat tot 6,7-inch[2]. Met een stijlvol kleurenpalet, afgeronde hoeken en vouw die met een bevredigende klik sluit, zal de Galaxy Z Flip zeker hoofden doen draaien.
  • ‘s Werelds eerste vouwbare glazen scherm – De Galaxy Z Flip is voorzien van een Infinity Flex Display met buigbaar Ultra Thin Glass (UTG) van Samsung, waardoor het ontwerp slanker dan ooit is voor een opvouwbaar apparaat. De gecentreerde in-display uitsparing betekent ook geen notch en afleiding op Samsung’s allereerste scherm met 21.9:9 verhouding.
  • Nieuwe Hideaway Hinge – De Galaxy Z Flip’s Hideaway Hinge is een technisch hoogstandje. Het wordt ondersteund door een dubbel CAM-mechanisme – klein maar geraffineerd ontworpen, om ervoor te zorgen dat elke flip en vouw soepel en stabiel is. De smartphone kan onder verschillende hoeken open blijven staan, zoals een laptopscherm dat ook kan. Het scharniersysteem integreert ook de nieuwe sweeper-technologie van Samsung, die gebruik maakt van nylon vezels, gemaakt met micro-hoogte snijtechnologie, om vuil en stof af te weren.

De volgende foldable ervaring
De Galaxy Z Flip is gebouwd voor de moderne, on-the-go levensstijl. Je kunt nu handsfree meer doen, vanuit meerdere hoeken.

  • Doe meer, handsfree – De Galaxy Z Flip kan opengevouwen in vrijwel elke hoek openstaan, waarmee selfies die meer van de wereld om je heen laten zien en videochats met Google Duo ineens mogelijk zijn. Bovendien kan dit allemaal handsfree, ideaal voor het maken van vlogs.
  • Flex mode – Samsung werkte nauw samen met Google om One UI met Flex mode te ontwerpen; een op maat gemaakte gebruikerservaring voor de unieke voorwaartse vouw-vormfactor van Galaxy Z Flip. Wanneer het apparaat vrijstaand is, splitst het display zich automatisch op in twee 4-inch schermen, om gemakkelijk content te bekijken op de bovenste helft van het display en deze te bedienen op de onderste helft. Bekijk en navigeer gemakkelijk op YouTube[3] –  stream aan de bovenkant terwijl je zoekt naar andere video’s, beschrijvingen leest en opmerkingen schrijft aan de onderkant.
  • Game Changing Camera – De Galaxy Z Flip staat letterlijk op zichzelf, zodat je onderweg meer kunt vastleggen – van getimede groepsfoto’s tot levendige nachtelijke content. Zo creëer je social media-content vanuit de beste hoek, volledig handsfree. Leg verbluffende Night Hyperlapse-video’s of levendige opnamen bij weinig licht vast met de Night-modus – geen flitser voor nodig. Met het toestel gesloten maak je snel met één hand hoogwaardige selfies met behulp van de camera aan de achterkant. Bovendien is video-opname met een 16:9-verhouding mogelijk en is daardoor perfect voor social media-platforms.
  • Realtime notificaties – Of de Galaxy Z Flip nu gesloten, rechtopstaand of open is, mis nooit een tekstbericht, telefoontje of reminder. Controleer in gesloten toestand de datum, de tijd en de batterijstatus in één oogopslag op het display[4] van de cover. Krijg realtime meldingen zodat je eenvoudig een oproep kunt beantwoorden zonder het toestel open te vouwen of op een chat te reageren door eenvoudig op de melding te tikken en de Galaxy Z Flip uit te vouwen.
  • Multi-Active Window – Moeiteloos multitasken met het Multi-Active Window; open gewoon de Multi-Window Tray om de apps die je wilt gebruiken te verslepen. Scroll door een artikel over de nieuwste mode op de bovenste helft terwijl je op de onderste helft[5] je favoriete fashion-items in je winkelmandje stopt.

Het beste van Galaxy
Als Galaxy-apparaat brengt de Galaxy Z Flip het Galaxy-ecosysteem een gloednieuwe opvouwbare ervaring. Het beschikt over prestaties en functies op vlaggenschipniveau in zowel de camera, display, batterij, beveiliging en premium diensten zoals Samsung Health, Samsung Knox en nog veel meer[6].

Beschikbaarheid
De Galaxy Z Flip zal in Nederland beschikbaar zijn vanaf 21 februari 2020 voor een adviesprijs van €1500 in kleuren Mirror Purple en Mirror Black. Ga voor meer informatie over de Galaxy Z Flip naar news.samsung.com/galaxy ofwww.samsungmobilepress.com

Daarnaast ontvang je bij aankoop van de Galaxy Z Flip 1 jaar Samsung Care+, een jaar lang dekking voor onvoorziene schade (onder voorbehoud van eigen risico). Ga voor meer informatie naar https://www.samsung.com/nl/support/galaxy-fold-premier-service

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.