Four Seasons Hotels and Resorts zal het beheer overnemen van het historische Hotel Danieli in Venetië.

Het pand zal in 2025 opnieuw worden geïntroduceerd als Hotel Danieli, Venezia, A Four Seasons Hotel na uitgebreide renovaties onder toezicht van ontwerper Pierre-Yves Rochon.

De luxehotelgroep heeft een overeenkomst getekend met het Italiaanse hotelontwikkelingsbedrijf Gruppo Statuto, waarbij het hotel tijdens de renovatieperiode door de groep wordt geëxploiteerd en beheerd, met geselecteerde services en voorzieningen.

Het hotel is gelegen in de regio Riva degli Schiavoni van Venetië langs het Canal Grande, naast het Piazza San Marco. Het bestaat uit drie gebouwen: het 14e-eeuwse Palazzo Dandolo en twee 19e-eeuwse toevoegingen die met elkaar zijn verbonden door bruggen – Palazzo Casa Nuova en Palazzo Danieli Excelsior.

Het hotel beschikt over architectuur in Venetiaanse gotische stijl, samen met kunst en antiek uit de hele geschiedenis van het pand. Gasten kunnen genieten van een aankomstervaring op een boot via het Canal Grande, terwijl de kamers uitzicht bieden op de gracht, de omliggende stad en de baai van Venetië.

Het pand omvat ook vier restaurant- en baroutlets en zeven vergader- en evenementenruimtes.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.