Eurowings vaker naar Bangkok

Lufthansa-dochter Eurowings gaat het lange-afstandsprogramma vanaf Düsseldorf verder uitbreiden. In de winter vliegt de luchtvaartmaatschappij in plaats van tweemaal, viermaal naar Bangkok vliegen. Ook het aanbod naar Varadero op Cuba wordt in de winter uitgebreid tot drie verbindingen per week. Daarvoor stationeert Eurowings in Düsseldorf een extra lange-afstandsvliegtuig van het type Airbus A330 – de intercontinentale vloot groeit deze winter daardoor tot acht vliegtuigen.

Na de toevoeging van nieuwe verbindingen vanaf Düsseldorf naar de Verenigde Staten, gebruikt de luchtvaartmaatschappij meer groei-opties op de luchthaven van de hoofdstad van Noordrijn-Westfalen. Daar concentreert Eurowings in de toekomst het grootste deel van haar intercontinentale vloot, München is de tweede luchthaven voor intercontinentale routes. Beide luchthavens bieden met aantrekkelijke feeder verbindingen vanuit vele andere steden in Duitsland en Europa, een eenvoudige en snelle toegang tot het lange-afstandsnetwerk van Eurowings.

Dit jaar zal Eurowings op de luchthaven Düsseldorf, naast meer aanbod op korte – en middellange afstanden, 1.700 long haul vluchten meer aanbieden om zo 450.000 extra passagiers te kunnen vervoeren. In het wintervluchtplan 2018/19 bestaat de lange-afstandsvloot van Eurowings in Düsseldorf uit acht jets. Momenteel exploiteert Eurowings op de luchthaven Düsseldorf al 40 vliegtuigen, die meer dan 1.750 keer per week naar 95 bestemmingen in Duitsland, Europa en de hele wereld vliegen.

Naar Bangkok start de marktleider in Düsseldorf vanaf 29 oktober 2018, ook op maandag en woensdag. Tot nu toe waren deze vluchten op donderdag en zondag opgenomen in het vluchtplan. Dienovereenkomstig vult Eurowings het aanbod tussen Bangkok en Düsseldorf op de beide terugvlucht dagen dinsdag en donderdag. Zodoende hebben passagiers naar en vanuit Thailand meer flexibiliteit bij de planning van hun reis. Met de Eurowings partner Bangkok Airways zijn bovendien talloze aansluitende vluchten binnen Thailand en Zuidoost-Azië mogelijk. Vanaf 3 november 2018 lanceert Eurowings ook een extra vlucht naar Varadero op Cuba en breidt het aanbod daarmee verder uit. De extra vlucht op zaterdag is een aanvulling op het vliegplan naar Varadero tot drie wekelijkse vluchten.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Riu Plaza Chicago opent haar deuren op toplocatie

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Riu Plaza Chicago opent haar deuren op toplocatie

Volop nieuwe Michelin sterren in Dubai

NIO presenteert nieuwe EL8

Uit het magazine: 'Het ultieme eilandgevoel op Ibiza'

NIO House Amsterdam officieel geopend