Etihad dagelijks met Dreamliner naar Abu Dhabi

Etihad Airways zet vanaf vrijdag dagelijks de Boeing 787-9 Dreamliner in op vluchten op de route Amsterdam – Abu Dhabi, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten.

Eerder in 2016 vloog de 787-9 Dreamliner ook al gedurende de zomer op de route Amsterdam – Abu Dhabi. Vanaf vandaag profiteren reizigers het gehele jaar door van deze service en van dit populaire en zeer brandstofzuinige vliegtuig. De Boeing 787-9 Dreamliner is voorzien van Etihad Airways’ nieuwe generatie Business Studio’s en Economy Smart Seats, en bestaat uit 28 Business Studio’s en 271 Economy Smart Seats.

Peter Baumgartner, Chief Executive Officer van Etihad Airways: ‘Het besluit om de route Amsterdam – Abu Dhabi gedurende het gehele jaar te upgraden met de inzet van de Dreamliner weerspiegelt het belang van de Nederlandse markt voor Etihad Airways.’

De Business Studio’s hebben twintig procent meer persoonlijke ruimte en een bed dat volledig neer te klappen is. Iedere Business Studio is bekleed met Poltrona Frau leder en de stoelen zijn voorzien van ongekende luxe, zoals een massagefunctie, een pneumatisch systeem om de stevigheid aan te passen, en een touchscreen-tv-scherm van 18-inch. Ook de Economy Smart Seats zijn comfortabel met een stoelbreedte van bijna vijftig centimeter en een eigen tv-scherm van 11,1-inch.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Korean Air viert 35 jaar op Schiphol

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

A350 van Corendon nu ook naar Bonaire

Mercedes presenteert GT-topmodel

Ultraluxe: Four Seasons Private Jet Experience

TUI lanceert Golfbreaks dichtbij

Lekker op het terras aan de Vecht bij Flora Batava