Etihad Airways zet vanaf vrijdag dagelijks de Boeing 787-9 Dreamliner in op vluchten op de route Amsterdam – Abu Dhabi, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten.

Eerder in 2016 vloog de 787-9 Dreamliner ook al gedurende de zomer op de route Amsterdam – Abu Dhabi. Vanaf vandaag profiteren reizigers het gehele jaar door van deze service en van dit populaire en zeer brandstofzuinige vliegtuig. De Boeing 787-9 Dreamliner is voorzien van Etihad Airways’ nieuwe generatie Business Studio’s en Economy Smart Seats, en bestaat uit 28 Business Studio’s en 271 Economy Smart Seats.

Peter Baumgartner, Chief Executive Officer van Etihad Airways: ‘Het besluit om de route Amsterdam – Abu Dhabi gedurende het gehele jaar te upgraden met de inzet van de Dreamliner weerspiegelt het belang van de Nederlandse markt voor Etihad Airways.’

De Business Studio’s hebben twintig procent meer persoonlijke ruimte en een bed dat volledig neer te klappen is. Iedere Business Studio is bekleed met Poltrona Frau leder en de stoelen zijn voorzien van ongekende luxe, zoals een massagefunctie, een pneumatisch systeem om de stevigheid aan te passen, en een touchscreen-tv-scherm van 18-inch. Ook de Economy Smart Seats zijn comfortabel met een stoelbreedte van bijna vijftig centimeter en een eigen tv-scherm van 11,1-inch.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.