Emirates: ‘enorm succes Premium Economy’

Emirates kijkt terug op een zeer geslaagde introductie van de Premium Economy. Sinds de introductie in augustus 2022 hebben ruim 160.000 reizigers een upgrade naar Emirates Premium Economy geboekt. Deze trend zal naar het zich laat aanzien in de komende maanden doorzetten. De luchtvaartmaatschappij gaat de hooggewaardeerde Premium Economy comfortklasse, die nu beschikbaar is op vluchten naar 11 steden, op meer vluchten aanbieden. Na aanpassing van meer toestellen zal de comfortklasse beschikbaar zijn op trajecten naar 13 bestemmingen. Amsterdam is daar vooralsnog niet bij.

Diverse reizigers
De reacties van passagiers op de Premium Economy comfortklasse zijn al vanaf de introductie uitermate positief. De vraag naar de nieuwe comfortklasse overtreft de verwachtingen en het aantal boekingen neemt maand na maand toe. Premium Economy spreekt, zo blijkt, vele types reiziger aan — zij staan ervoor open om de betaalbare luxe zelf te ervaren.  Nagenoeg de helft van de passagiers in de Emirates Premium Economy gaat alleen op vakantie. De andere helft zijn stellen en gezinnen. Meer dan 60% van de reizigers die het afgelopen jaar Premium Economy boekten, zijn  Emirates Skywards members en reizigers die vaker met de luchtvaartmaatschappij vliegen. 

Premium Economy netwerk
De A380’s van Emirates met de nieuwe Premium Economy cabine vliegen op Londen Heathrow, Sydney, Melbourne, Auckland, Christchurch, Singapore, Los Angeles, New York JFK, Houston, San Francisco en Dubai. Op deze vluchten is de Premium Economy comfortklasse regelmatig volgeboekt. De luchtvaartmaatschappij is voornemens om Premium Economy vanaf 29 oktober ook aan te bieden op vluchten naar en van Mumbai en Bangalore. Meer bestemmingen zullen binnenkort bekend worden gemaakt. Emirates heeft momenteel 20 vliegtuigen met de Premium Economy comfortklasse in gebruik. Van deze toestellen zijn er in de afgelopen negen maanden veertien door het Emirates Engineering-team in Dubai omgebouwd.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Vier nieuwe winterbestemmingen easyJet vanaf Schiphol

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Uit het magazine: 'Het ultieme eilandgevoel op Ibiza'

NIO House Amsterdam officieel geopend

Getac komt met de eerste AI-ready robuuste laptop

A350 van Corendon nu ook naar Bonaire

Mercedes presenteert GT-topmodel