Nadat Qatar Airways onlangs een codeshare tekende met Indigo uit India heeft nu Emirates een betere toegang tot het land. Emirates heeft een codeshare- en interline-overeenkomst met SpiceJet getekend. Hiermee krijgen reizigers van en naar India toegang tot een groter en sterker routenetwerk, zegt Emirates.

Dit is de eerste codeshare-overeenkomst getekend door SpiceJet. Vanaf begin 2020 kunnen reizigers naar India kiezen uit veel meer vluchtopties op de routes van beide airlines: Ahmedabad, Mumbai, Cochin en Delhi.
Passagiers van Emirates kunnen overstappen in Dubai op directe vluchten naar Amritsar, Calicut, Mangalore, Madurai, Jaipur en Pune, routes die worden gevlogen door SpiceJet.

De codeshare-overeenkomst betekent dat reizigers vanuit de hele wereld een ticket kunnen boeken naar één van Emirates’ negen bestemmingen in India, om vervolgens over te stappen op één van de 172 binnenlandse vluchten die deel uitmaken van het netwerk van SpiceJet.
Het binnenlandse netwerk van SpiceJet omvat bestemmingen als Goa, Dehradun, Dharamshala, Jaisalmer, Jammu, Srinagar, Leh, Guwahatti, Pondicherry, Port Blair, Shirdi, Tirupati, Udaipur en Varanasi.
De eerste fase van de interline-overeenkomst gaat op 25 november van start voor vluchten vanaf 15 december 2019.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.