Emirates heeft haar vernieuwde Onboard Lounge gepresenteerd. De nieuwe lounge aan boord van de A380 werd in gebruik genomen op de vl;ucht Dubai-Kuala Lumpur. Het is beschikbaar voor zowel Business als Forst Class passagiers.

De meest recente make-over van de lounge, geïnspireerd door de stijl van luxe privéschepen, biedt een meer intieme ruimte. De lounge heeft de mogelijkheid om 26 Business Class en First Class gasten te accommoderen. Naast zes van ‘s werelds beste wijnen, waarvan het aanbod per bestemming verschilt, is een Moët & Chandon of Veuve Clicquot champagne altijd aanwezig in de lounge.

Emirates heeft meer dan 6.000 crewleden die getraind zijn tot de beste drankmixers. Deze drankspecialisten kunnen 14 cocktails, waaronder een Bloody Mary of non-alcoholische Apple Spritzer, op perfect wijze bereiden. Ook liefhebbers van andere alcoholische dranken zijn aan het goede adres in de lounge, met op het menu onder andere een Hennessy XO Cognac en 18 jaar oude Chivas Regal old Scotch whisky.

De lounge is er ook voor de mensen die liever nuchter willen blijven gedurende de vlucht. Zo worden er onder andere verse sapjes, koffie van het merk Illy en verscheidene thee-smaken van Dilmah aangeboden. Achterin de lounge voorziet een 55-inch LCD scherm gasten van de laatste vluchtinformatie, live TV uitzendingen of de nieuwste updates op nieuws- en sportgebied. Emirates heeft onlangs haar Wi-Fi aanbod uitgebreid waardoor Emirates Skywards leden beschikking hebben over gratis Wi-Fi gedurende de gehele vlucht.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.