Emirates 777-300ER Air to Air

Emirates lanceert een nieuwe kortingscampagne. Passagiers van Emirates profiteren van speciale tarieven naar een groot aantal populaire bestemmingen, waaronder Dubai, vanaf € 529 in Economy Class en € 2199 in Business Class.

Reizigers die deelnemen aan de actie hebben ook gegarandeerd toegang tot flexibele ticketopties en een Covid-19 medische reisverzekering voor extra gemoedsrust. Emirates passagiers profiteren van de promotie door hun vlucht te boeken op Emirates.com of via deelnemende reisagenten van 3 januari tot 22 januari 2022, voor reisdata in heel 2022 in Economy Class en Business Class.

Ervaar Dubai met Emirates
Naast de speciale tarieven zijn er nog veel meer manieren om te besparen op een vakantie naar of via Dubai met Emirates:

  • Gratis Emirates Expo Day Pass: Emirates passagiers die Dubai bezoeken als eindbestemming of tussenstop tijdens het Expo 202 mega event, komen in aanmerking voor een gratis Emirates Expo Day Pass. Dit geldt voor elk vliegticket geboekt bij de luchtvaartmaatschappij. Meer informatie over deze promotie is te vinden op de speciale aanbiedingspagina.
  • My Emirates Pass – Expo-editie: Reizigers die tot 31 maart 2022 naar of via Dubai reizen, kunnen de stad verkennen met My Emirates Pass Expo 2020 Dubai. Met de instapkaart van Emirates genieten reizigers van exclusieve kortingen en voordelen bij meer dan 500 winkels, restaurants en recreatieve attracties.
  • Verdien een Mile per Minuut in Dubai: Emirates passagiers kunnen tot 31 maart 2022, 1 Skywards Mile verdienen voor elke minuut die ze besteden in Dubai. Bestaande en nieuwe Emirates Skywards members die zich aanmelden voor het programma voor 31 maart 2022, kunnen gebruik maken van de Mile per Minuut aanbieding. Reizigers sparen dan tot 5.000 Miles. De aanbieding is van toepassing op alle Emirates vliegtickets die tussen 1 augustus 2021 en 31 maart 2022 zijn aangeschaft, voor reizen tijdens Expo 2020 Dubai. Door flydubai uitgevoerde vluchten met een Emirates (EK)-vluchtnummer zijn ook inbegrepen in het aanbod.

Gezondheid en welzijn
Met de gezondheid en het welzijn van passagiers als topprioriteit, heeft Emirates een uitgebreide set veiligheidsmaatregelen geïntroduceerd tijdens elke stap van de reis. De luchtvaartmaatschappij heeft ook haar contactloze technologie uitgebreid en de digitale verificatiemogelijkheden opgeschroefd om reizigers nog meer mogelijkheden te bieden om gebruik te maken van de IATA Travel Pass.

Flexibel boekingsbeleid
Emirates blijft de sector leiden met innovatieve producten en diensten die inspelen op de behoeften van reizigers in een dynamische tijd. Zo heeft de luchtvaartmaatschappij initiatieven op het gebied van klantenservice verder uitgebreid met een nog genereuzer en flexibeler boekingsbeleid, een Covid-19 medische reisverzekering en ondersteunt ze loyale reizigers bij het behoud van hun Skywards Miles en Tier status.

Reizigers naar Dubai worden aangemoedigd om de laatste reisbeperkingen van de overheid te raadplegen in hun land van herkomst en ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de reisvereisten van hun eindbestemming. Meer informatie over toegangsvereisten voor internationale bezoekers aan Dubai is hier te vinden.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.