Per 1 augustus vliegt Emirates weer naar de Seychellen, wat samenvalt met de heropening van het land voor internationale toeristen. Reizigers kunnen gebruikmaken van vijf vluchten per week met de Boeing 777-300ER om de tropische bestemming in de Indische Oceaan te bezoeken.

Tropisch paradijs
De Seychellen bieden prachtige witstranden, een azuurblauwe zee en tropische palmbomen. Gelegen tussen Madagaskar en India, middenin de Indische Oceaan, bestaat het land uit een groep van 115 kleine eilanden. Hier ontdek je de geheimen van de onderwaterwereld en droom je weg onder de Oost-Afrikaanse zon. Beleef het ultieme eilandleven en bezoek al eilandhoppend de idyllische stranden in Praslin, ga schildpad spotten bij La Digue en ontdek de lokale keuken in Mahé.

Flexibel boeken
Met de geleidelijke heropening van de grenzen in de zomer, heeft Emirates haar boekingsbeleid herzien om reizigers meer flexibiliteit en vertrouwen te bieden bij het plannen van hun reis. Passagiers van wie de reisplannen worden verstoord door Covid-19 gerelateerde vlucht- of reisbeperkingen, kunnen binnen een periode van 24 maanden hun ticket omboeken om later te vliegen, reisvouchers aanvragen ter compensatie voor toekomstige uitgaves bij Emirates of restituties aanvragen via een online formulier.

Emirates biedt reizigers momenteel vluchten naar meer dan 60 bestemmingen, met efficiënte verbindingen tussen Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië-Pacific via de hub in Dubai.

xDubai is open
Ook is het weer mogelijk voor Emirates passagiers om naar Dubai te reizen. De Midden-Oosterse stad heropende haar grenzen voor zakenreizigers en vakantiegangers met nieuwe vliegprotocollen die de gezondheid en veiligheid van reizigers en inwoners waarborgen. Voor meer informatie over toegangseisen en veiligheidsprotocollen, zie: www.emirates.com/flytoDubai.

Gezondheid en veiligheid voorop
Emirates heeft een uitgebreide reeks maatregelen geïmplementeerd om de veiligheid van passagiers en werknemers op de grond en in de lucht te waarborgen. Meer informatie over deze maatregelen en de beschikbare services op elke vlucht is te vinden op: www.emirates.com/yoursafety.

Reizigers worden er ook aan herinnerd dat reisbeperkingen van kracht blijven en dat reizigers alleen op vluchten worden geaccepteerd als ze voldoen aan de vereiste toegangscriteria van het land van bestemming. Voor meer informatie zie: www.emirates.com/travelrestrictions.

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.