Emirates hervat vanaf 15 juni passagiersvluchten naar 16 nieuwe bestemmingen, waaronder Amsterdam met de Boeing 777-300ER. Met de toegevoegde bestemmingen biedt Emirates passagiersvluchten naar 29 steden. Reizigers worden er wel aan herinnerd om in- en uitstapvereisten te controleren alvorens een reis te boeken, gezien de vele reisrestricties die momenteel gelden. 

Uitbreiding van passagiersvluchten
Vluchten naar de volgende steden zijn beschikbaar gemaakt om te boeken: Bahrein, Manchester, Zürich, Wenen, Amsterdam, Kopenhagen, Dublin, New York JFK, Seoul, Kuala Lumpur, Singapore, Jakarta, Taipei, Hong Kong, Perth en Brisbane.

Vanaf 8 juni zal Emirates ook starten met vluchten vanuit Karachi, Lahore en Islamabad voor reizigers uit Pakistan die verder willen reizen naar andere Emirates bestemmingen.

Met de uitbreiding biedt Emirates passagiersvluchten naar 29 steden, inclusief de huidige vluchten naar Londen Heathrow, Frankfurt, Parijs, Milaan, Madrid, Chicago, Toronto, Sydney, Melbourne en Manilla (vanaf 11 juni).

Reizigers kunnen via de hub in Dubai een vlucht boeken tussen bestemmingen in Europa of Amerika en Azië-Pacific. Reizigers dienen te voldoen aan de reis- en immigratievereisten van het land van bestemming.

In nauwe samenwerking met de autoriteiten van de VAE blijft Emirates een afgemeten en geleidelijke aanpak volgen voor het hervatten van vluchten en het opnieuw opbouwen van verbindingen tussen Dubai en de wereld.

Gezondheid en veiligheid voorop
Emirates heeft een uitgebreide reeks maatregelen geïmplementeerd om de veiligheid van passagiers en werknemers op de grond en in de lucht te waarborgen. Zo biedt de luchtvaartmaatschappij onder andere gratis hygiënekits met maskers, handschoenen, handreinigingsmiddel en antibacteriële doekjes aan alle passagiers aan.

Reizigers kunnen meer informatie over vluchten en de huidige services van Emirates vinden via deze link.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.