Stelia Aerospace heeft bevestigd dat het de nieuwe langeafstandsvluchten met business class voor de B787-9- en A350-900-vliegtuigen van Turkish Airlines zal leveren.

In een persbericht zei de fabrikant dat de stoel “Full Flat, Full Access, Full Privacy” zal zijn, met directe doorgang voor alle passagiers.

Functies zijn onder meer een 44-inch zithoogte, een 18-inch touchscreen-monitor, “royale voetenruimte”, “Verstelbare scheidingswanden tussen alternatieve rijen middenstoelen om het niveau van privacy aan te passen”, “Verstelbare armleuningen “, Geïntegreerde leeslampjes en een grote maaltijdtafel.

De stoel zal worden gemonteerd op 25 van de nieuwe B787-9 vliegtuigen van Turkish Airlines, evenals op nog eens 25 A350-900’s, met de uitrol van start deze zomer.

In een reactie op het nieuws zei Thierry Kanengieser, VP Cabin Interior, Stelia Aerospace:

“Deze op maat gemaakte Business Class-stoel is voor Turkish Airlines ontwikkeld als de beste stoel in zijn soort, om het passagierscomfort op lange termijn te verbeteren.

“We zijn erg betrokken bij het aanpassen van onze producten bij elke stap van het ontwerp, om zo te voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten. Deze nieuwe stoel biedt comfort in combinatie met moderne styling “.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.