Eden Hotels is door Deloitte benoemd tot één van de best geleide bedrijven in 2019. Deze kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies programma.

Léon Dijkstra, algemeen directeur Eden Hotels: ‘Het merk Eden Hotels is sinds een jaar weer terug van weggeweest dus deze kwalificatie voelt als een aanmoedigingsprijs voor het hele team en bevestigt dat we goed bezig zijn. De komende jaren zetten we dit voort en gaan we ons vooral verder ontwikkelen op het gebied van duurzame bedrijfsvoering”.

Eden Hotels is een groep van dertien unieke stadshotels waar niet alleen alle basics dik in orde zijn, maar ook gastvrijheid en plezier de belangrijkste pijlers vormen. Eigenwijs, persoonlijk, fris en uniek: zo kenmerken alle Eden Hotels zich. De hotelgroep bestaat uit het American Hotel Amsterdam, The Lancaster Hotel Amsterdam, Eden Hotel Amsterdam, The Manor Amsterdam, City Hotel Hengelo, Crown Hotel Eindhoven, Holiday Inn Eindhoven, Babylon Hotel Den Haag, Designhotel Maastricht, City Hotel Groningen, Oranje Hotel Leeuwarden en het Savoy Hotel Rotterdam. Het Theatre District Hotel heropent in mei 2019 haar deuren, compleet gerenoveerd en met een nieuwe naam: The ED Amsterdam.

Best Managed Company
Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het elfde achtereenvolgende jaar. Op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf, beoordeelt Delotte de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven op basis van het Business Maturity Model. Dit model is samen met de Universiteit van Utrecht ontwikkeld. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijfentwintig miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.