EasyPark-app nu ook te gebruiken in Parijs

EasyPark, de specialist in digitale parkeerbetalingen waarvan de app al beschikbaar is in 27 landen en 3.200 steden, van Australië tot de Verenigde Staten, is nu ook te gebruiken in Parijs.
Of het nu een zakelijk bezoek is, met het gezin naar Disneyland Parijs, naar één van de vele musea of dat shoppen het doel is, techbedrijf in parkeeroplossingen EasyPark maakt parkeren in de stad met de crossborder app makkelijker.
89 procent van de Nederlanders gaat met de auto naar Parijs
Parijs is een wereldstad en tevens een van de best bezochte steden ter wereld. Het is een allesomvattende stad die slechts op een halve dag rijden met de auto vanuit Nederland ligt. Daarom is het onder Nederlanders ook een geliefde stad om met de auto heen te rijden. Maar liefst 89 procent van de Nederlanders gaat erheen met de auto.
Met één app de breedste dekking van parkeer- en mobiliteitsoplossingen ter wereld
EasyPark streeft ernaar met innovatie duurzame mobiliteitsoplossingen te bieden. Zo helpt de app een parkeerplaats te vinden, gemakkelijk te betalen voor parkeren op straat en in garages, parkeersessies direct vanaf het dashboard te starten en elektrische voertuigen op te laden. Het is de enige parkeer-app waarmee je in binnen- én buitenland kan betalen. Dat kan momenteel in 27 landen en 3.200 steden.
Parkeren in het buitenland grootste ergernis
Uit onderzoek van Norstat uitgevoerd in opdracht van EasyPark, onder 1.038 respondenten, blijkt dat 61 procent het zoeken naar een parkeerplaats in een onbekende stad lastig vindt. Ook vindt zestig procent het lastig om te zien of het betaald of onbetaald parkeren is, wat de grootste ergernis is qua parkeren in het buitenland. 28 procent is niet bekend met de milieuzones. Dit kan in Parijs tot problemen leiden, want daar is een milieuzone ingesteld. Deze zone is alleen te betreden met een milieusticker, waarvoor de auto aan bepaalde voorwaarden moet voldoen (Euro-4-emissienorm of hoger; in het algemeen voertuigen gebouwd na januari 2005). Verder is het goed om te weten dat een gevarendriehoek en reflecterend veiligheidsvest verplicht zijn in de auto in Frankrijk.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

Met Helly Hansen de piste op

Nederlandse touch bij zeer exclusief horloge

Iconische B&W Zeppelin nu in versie McLaren

Saudia vernieuwt livery en digitale klantervaring