EasyJet vervroegt verkoop wintervluchten naar vandaag

EasyJet heeft de verkoop van zijn wintervluchten (tussen 25 oktober 2020 en 28 februari 2021) vervroegd, zodat klanten eerder kunnen boeken tegen een gereduceerd tarief. Daarnaast biedt de Britse prijsvechter vrijstelling van wijzigingskosten aan voor vluchten, zodat klanten worden geholpen die getroffen zijn door de recente reisonderbrekingen.

De ticketverkoop van de luchtvaartmaatschappij, die vandaag van start gaat, zal naar verwachting veel klanten die door de recente verstoring van reisplannen nog meer keuze geven voor het verplaatsen van hun vluchten zonder wijzigingskosten, inclusief de kerst- en voorjaarsvakantie. De aankondiging volgt op het recente reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken om alleen naar het buitenland te reizen als dit noodzakelijk is. De luchtvaartmaatschappij verwacht dat reizigers wiens vakantieplannen zijn beïnvloed door de Covid-19-pandemie de aanbieding verwelkomen.

Robert Carey, Chief Commercial Officer van easyJet, zegt: “We hebben besloten om onze vluchten voor het winterseizoen vandaag in de aanbieding te doen om klanten in deze periode zoveel mogelijk te ondersteunen. Voor het eerst zullen vluchten verkocht worden voor een vast maximumbedrag van €39,60 inclusief belastingen en toeslagen. Klanten kunnen ook hun bestaande plannen wijzigen als zij dit willen, of een nieuwe vakantie boeken, met de zekerheid dat er geen wijzigingskosten worden toegepast.”

Alle klanten kunnen nu de data van hun aanstaande vluchten veranderen naar elk moment vóór februari 2021. De vrijstelling van wijzigingskosten is van toepassing op zowel bestaande als nieuwe boekingen en geldt tot nader order. Klanten kunnen hun boeking online wijzigen via het Beheer Boeking gedeelte op www.easyJet.com.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Mondiaal vliegverkeer zo goed als op pre-covid niveau

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Motorola brengt nieuwe Razr klassieker

De Mercedes-AMG C 63 S E PERFORMANCE is snel te bestellen

SEAsonality Symposium op Texel door Relais & Châteaux bij Jef

Avila Reizen & Buitenlandsche Zaken lanceren nieuw label

Garmin kondigt nieuwe fietscomputers aan