easyJet test ‘Twilight’ bag drop op Schiphol

Airline easyJet is gestart met een nieuwe service op Schiphol: de ‘Twilight’ bag drop. Met deze gratis service kunnen reizigers die een vroege ochtendvlucht hebben geboekt al de avond van tevoren hun bagage afgeven. Op die manier kunnen zij tijd besparen in de ochtend en gelijk doorlopen naar security bij aankomst op het vliegveld. De service is al eerder succesvol geïmplementeerd op de vliegvelden van Manchester, Bristol, Edinburgh, Berlijn en Londen Gatwick.

Het eerder inleveren van ruimbagage is mogelijk tussen 19:00 uur en 20:30 uur voor alle easyJet vluchten die vóór 8.00 uur ’s ochtends op de volgende dag vertrekken. Dit betreft ca. 22% procent van alle easyJet vluchten vanaf Schiphol. Passagiers kunnen niet eerder dan 12 uur voor hun vlucht gebruikmaken van de bag drop service.

easyJet gaat de service eerst als test aanbieden van 8 mei tot 11 juni. Als dit naar wens verloopt, zal de luchtvaartmaatschappij de service tijdens het gehele zomerseizoen aanbieden.

  William Vet, country manager van easyJet Nederland, licht toe:

 

“Ik ben heel tevreden dat de meivakantie goed verlopen is. We hebben dit jaar extra geinvesteerd in operationele veerkracht en daarom zien we ook de rest van de zomer met vertrouwen tegemoet.

 

Het blijft natuurlijk wel druk en de introductie van deze dienst helpt hopelijk om reizigers het zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken op het vliegveld.

 

Met de introductie van deze service verwachten we dat mensen met een vroege ochtendvlucht ontspannen en vlot bij de gate kunnen aankomen.”

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

Met Helly Hansen de piste op

Nederlandse touch bij zeer exclusief horloge

Iconische B&W Zeppelin nu in versie McLaren

Saudia vernieuwt livery en digitale klantervaring