Post-production : Astuce Productions

Bij het starten van de nieuwe plug-in hybride DS 9 – die in het voorjaar van 2021 zijn opwachting zal maken in de Nederlandse DS Stores – komt een bijzonder uurwerk uit het dashboard tevoorschijn. Dat uurwerk bewijst dat DS Automobiles en de Franse horlogemaker B.R.M Chronographes perfect bij elkaar passen: de expressieve auto’s en de bijzondere uurwerken bieden hun eigenaar een onderscheidende en gedistingeerde uitstraling.

B.R.M R180
Het B.R.M R180-uurwerk, dat in samenwerking met B.R.M Chronographes is ontwikkeld, komt bij het starten van de motor van de DS 9 tevoorschijn uit zijn cassette op het dashboard. De analoge quartzklok combineert technologie met een elegant design, zoals ook de DS 9 dat doet. En uiteraard geven de wijzers van de B.R.M R180 automatisch altijd de juiste tijd aan.

Partners sinds 2016

DS en B.R.M Chronographes zijn partners sinds 2016. Technologie, raffinement en prestaties zijn de trefwoorden voor het hoogwaardige partnerschap van beide Franse fabrikanten. De samenwerking heeft geresulteerd in bijzondere horloges. Op de Autosalon van Genève van 2016 presenteerde DS Automobiles de DS 3 Performance B.R.M Chronographe. In een oplage van 39 genummerde exemplaren was deze sportieve DS voorzien van een even exclusief B.R.M V6-44-SA-SQ-DS3 Performance-horloge in bij de auto passende kleuren.

In het prototype DS E-TENSE presenteerde B.R.M Chronographes de Records TB. Op dit sterke staaltje van horlogebouw kan ook tijdens het rijden de tijd worden afgelezen dankzij de 90° gekantelde kast. Het Records TB-horloge hoeft niet in de houder op de middenconsole van de DS E-TENSE te blijven, hij kan ook aan de pols worden gedragen. De nieuwste elektrische conceptauto van DS Automobiles, de asymmetrische DS X E-TENSE, is voorzien van zelfs twéé B.R.M-uurwerken: een draaibaar exemplaar voor de voorpassagier en een in het dashboard geïntegreerd exemplaar voor de bestuurder. In de DS 7 Crossback is het B.R.M R180-klokje optioneel leverbaar.

 

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.