Delta Air Line komt met een nieuwe interactieve kaart van Schiphol waarmeer reizigers snel navigeren door de luchthaven. De wegwijzer is gratis beschikbaar via de Fly Delta-app.

De Fly Delta-app werd in 2007 geïntroduceerd en geeft alle reisroutes en -plannen van reizigers overzichtelijk weer in de smartphone. Zo hebben zij snel toegang tot hun instapkaart, volgen ze de ingecheckte bagage en kunnen gemakkelijk hun weg vinden op luchthavens wereldwijd. En vanaf nu dus ook op Schiphol. “Airport wayfinding is een toepassing waarmee Delta het reizen voor haar klanten gemakkelijker en aangenamer maakt,” zegt Corneel Koster, Delta’s Senior Vice President Europa, Midden-Oosten, Afrika en India. “Of het nu gaat om het vinden van een eetgelegenheid, een last-minute cadeau of om de snelste route naar de gate te vinden, de interactieve wegwijzer verzekert onze passagiers van probleemloos navigeren op onze belangrijkste bestemmingen in Europa en daarbuiten.”

Ook andere luchthavens
De kaarten zijn beschikbaar voor veel Delta-luchthavens, waaronder Atlanta, Boston, Cincinnati, Washington Regan, Detroit, New York-JFK, Los Angeles, La Guardia, Londen Heathrow, Orlando, Minneapolis, Tokyo Narita, Seattle, San Francisco, Salt Lake City, Sao Paolo en Mexico City. Binnenkort volgen ook Parijs-CDG en Shanghai Pudong.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.