Delta Air Lines maakt komende zomer een sterke comeback. Vanuit Amsterdam gaat het aantal vluchten in het zomerseizoen van 58 vorig jaar naar 119 dit jaar. Ook vanuit andere Europese bestemmingen is sprake van een forse toename van Delta’s trans-Atlantische vluchten.

“Delta heeft zich gericht op de heropbouw van haar netwerk om passagiers gemakkelijke toegang te geven tot de bestemming van hun voorkeur. We maken deze belofte waar met maximaal 74 dagelijkse vluchten vanuit  21 Europese bestemmingen naar tien Amerikaanse gateways deze zomer,” zei Joe Esposito (Delta’s SVP – Netwerkplanning). “We hebben ook versneld verbeteringen aan onze vloot doorgevoerd, zodat klanten kunnen genieten van een comfortabelere reis inclusief de beschikbaarheid van meer stoelen dan ooit in Delta Premium Select, dat de komende maanden op bijna elke vlucht vanuit  Europa beschikbaar is.”

Vanuit Amsterdam wordt de uitbreiding gespreid over alle Amerikaanse hubs  gerealiseerd. Bestemmingen die door Delta rechtstreeks vanuit Amsterdam worden aangeboden zijn Atlanta, Boston, Detroit, New York JFK, Minneapolis, Portland, Seattle en Salt Lake City. Er wordt gevlogen met de vliegtuigtypen A330-200, A330-300, A330-900 en A350-900, die in de tussentijd allemaal voorzien zijn van een Premium Select Cabine, Delta’s premium economy klasse. Dit biedt de reiziger voordelen als een bredere zitting, een beter verstelbare rugleuning en voeten- en beensteun. De tijd vliegt voorbij dankzij Delta’s grote topklasse rugleuning entainmentschermen. Ook zijn alle stoelen van USB- poort en stopcontact voorzien. Dankzij de inbegrepen amenitykit, headsets met noise cancelling en een deken en kussen komt iedereen uitgerust en fris aan op de bestemming.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.