Crew British Airways in het nieuw

British Airways heeft een nieuw uniform onthuld. De kledingcollectie, gemaakt door de Britse modeontwerper en kleermaker Ozwald Boateng OBE, zal vanaf het voorjaar van 2023 door meer dan 30.000 collega’s van de luchtvaartmaatschappij worden gedragen.

Sean Doyle, voorzitter en CEO van British Airways, zei: “Ons uniform is een iconische vertegenwoordiging van ons merk, iets dat ons naar onze toekomst zal brengen, het beste van het moderne Groot-Brittannië vertegenwoordigt en ons helpt een geweldige Britse originele service te leveren aan onze klanten. Vanaf het allereerste begin ging het om onze mensen. We wilden een uniforme collectie creëren die onze mensen met trots dragen en met de hulp van meer dan 1.500 collega’s hebben we er alle vertrouwen in dat we dit hebben waargemaakt.”

De collectie omvat een op maat gemaakt driedelig pak voor heren met regular en slim fit broeken en jurk-, rok- en broekopties voor dames, evenals een moderne jumpsuit – een primeur voor een luchtvaartmaatschappij. Er is ook een tuniek- en hijab-optie gemaakt voor de wereldwijde airline.

 

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Alle Jeep Avenger uitvoeringen nu te bestellen

Motorola lanceert ThinkPhone

Heineken Experience weer feestelijk open

Cadeautip: Courvoisier VSOP

art'otel Amsterdam doet actie met STRAAT Museum