Corendon introduceert luxere reisklasse in A350

Corendon introduceert een nieuwe reisklasse aan boord van de Airbus A350 op de lijndienst Amsterdam – Curaçao. Met Corendon Comfort Plus kunnen reizigers volgens de airline voortaan genieten van meer luxe, comfort en rust.

De nieuwe klasse is gepositioneerd in de rijen 2 tot en met 5 in de populaire Only Adult Zone, en is boekbaar met een reisdatum vanaf 16 juli. De passagiers kunnen op de airport gebruik maken van extra’s; zo is er een aparte incheckbalie voor Comfort Plus, geldt er priority boarding en krijgt men  persoonlijke aandacht van de cabincrew en extra consumpties (plus welkomstdrankje). De middenstoelen in de 3-3-3 opstelling van de A350 worden standaard leeg gehouden, waarmee Corendon de Comfort Plus-passagiers zoveel mogelijk privacy en ruimte probeert te bieden.

Vraag naar meer comfort

Corendon CEO Gunay Uslu: ‘We merkten dat sommige van onze passagiers nog meer comfort wilden aan boord van de vluchten tussen Curaçao en Amsterdam. Een zorgeloos en luxe begin van hun vakantie, of een ongestoorde prettige vlucht als je voor zaken naar Amsterdam moet. Hiermee komen we tegemoet aan die vraag, op een manier die helemaal past bij Corendon en onze passagiers.’

De kosten voor Comfort Plus zijn 150 euro per enkele reis. Ook mensen die 3 november met Corendon naar Bonaire gaan, kunnen Corendon Comfort Plus boeken.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

GBTA: Uitgaven voor zakenreizen bereiken record in 2024, meer dan $2 biljoen in 2028

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Riu Plaza Chicago opent haar deuren op toplocatie

Volop nieuwe Michelin sterren in Dubai

NIO presenteert nieuwe EL8

Uit het magazine: 'Het ultieme eilandgevoel op Ibiza'

NIO House Amsterdam officieel geopend