Consortium neemt ‘Hotels van Oranje’ over

Het consortium van Dreef Beheer, Ramphastos Investments en Van Deursen Groep heeft ‘Hotels van Oranje’ in Noordwijk overgenomen. Alle bij het project betrokken percelen aan de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk zijn inmiddels overgedragen aan het consortium.

Het consortium zal de bestaande plannen voor de herontwikkeling van Hotels van Oranje (Hotel van Oranje en Residence van Oranje) in de komende periode uitwerken. Inmiddels is gestart met het opruimen van de bouwplaats; daarnaast worden het Witte Huis en het Boulevard Hotel conform de plannen binnenkort gesloopt.

Het streven is om het gebouw op zo kort mogelijke termijn wind- en waterdicht maken. Naar verwachting wordt volgend jaar een begin gemaakt met de met de opbouw van twee nieuwe verdiepingen.

Het consortium zal een nieuwe exploitant aantrekken voor Hotel van Oranje. De plannen voor de appartementen in Residence van Oranje worden zodanig aangepast en uitgewerkt dat ze aansluiten bij de wensen en eisen van de huidige markt. Het bestaande ontwerp van de gebouwen is daarbij het uitgangspunt. Het streven is om in 2025 concrete stappen te zetten richting de realisatie van deze plannen.

Het consortium is blij met de nu aangekondigde overname en ziet ernaar uit om ‘Hotel van Oranje’ en ‘Residence van Oranje’ de grandeur van weleer terug te geven.

Er worden geen verdere mededelingen gedaan over de overname.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

GBTA: Uitgaven voor zakenreizen bereiken record in 2024, meer dan $2 biljoen in 2028

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Riu Plaza Chicago opent haar deuren op toplocatie

Volop nieuwe Michelin sterren in Dubai

NIO presenteert nieuwe EL8

Uit het magazine: 'Het ultieme eilandgevoel op Ibiza'

NIO House Amsterdam officieel geopend