Samsung kondigt vandaag de Galaxy Book2 Pro-serie aan. De line-up verschijnt in twee versies: de Galaxy Book2 Pro 360 met S Pen en de Galaxy Book2 Pro met 5G. Met beide devices ben je extreem flexibel, want ze combineren draagbaarheid met veelzijdigheid. Zo speelt de Galaxy Book2 Pro-serie perfect in op nieuwe manieren van werken en studeren. De laptops van Samsung waren 8 jaar uit de roulatie maar nu kiest het Koreaanse bedrijf voor een comeback.

“Bij Samsung willen we niet alleen mobiele technologie maken, maar vooral ook unieke ervaringen creëren die je dagelijks leven mooier, leuker en makkelijker maken”, zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile eXperience. “Vanuit dit streven, hebben we de pc opnieuw uitgevonden.”

Beveiliging van het allerhoogste niveau
Nu werken en studeren op afstand normaal geworden is, blijft optimale beveiliging van data en privacy topprioriteit voor Samsung. De Galaxy Book2 Pro-serie is de eerste consumenten-pc line-up die voldoet aan Microsofts secured-core pc -vereisten. Die zijn oorspronkelijk ontwikkeld voor zakelijke pc’s in veiligheidsgevoelige werkomgevingen, zoals bij overheden of in de gezondheidszorg. Met het secured-core keurmerk ben je optimaal beschermd tegen alle mogelijke cyberaanvallen.

“Door samen te werken aan de Galaxy Book2 Pro-serie hebben we verschillende besturingssystemen bij elkaar gebracht en ervoor gezorgd dat de beste Microsoft-apps en -services nu deel uitmaken van het Galaxy-ecosysteem”, zegt David Weston, director van Enterprise and OS Security bij Microsoft. “De eerste consumenten-pc met Microsofts secured-core PC-keurmerk is een feit om trots op te zijn. Consumenten verdienen thuis of onderweg precies dezelfde beveiliging als op kantoor.”

De Galaxy Book2 Pro-serie biedt alle voordelen van een bedrijfsbeveiliging, met als pluspunt dat de stijlvolle pc zo draagbaar is dat je hem gemakkelijk overal mee naartoe neemt. Optimale mobiliteit en vrijheid in een dun en licht ontwerp met 5G – en Wi-Fi 6E -connectiviteit.

Met een batterijduur tot 21 uur kun je de hele dag aan de slag, zonder continu ingeplugd te zijn. Mocht het nodig zijn, dan zorgt de universele USB Type-C snellader dat je supersnel weer extra stroom hebt. De oplader is bruikbaar voor alle mobiele Galaxy-apparaten , dus je hoeft er maar één bij je te hebben als je onderweg bent.

Ultieme power
De Galaxy Book2 Pro is uitgerust met de nieuwste 12th Gen Intel® Core™-processor. Zo ben je altijd verzekerd van een snelle en soepele performance, of je nu werkt, videobelt of gamet.

“Intel en Samsung hebben een gemeenschappelijke passie: zo goed mogelijk presteren. Daarom blijven we de grenzen verleggen van wat er mogelijk is in onze samenwerking”, zegt Jim Johnson, Senior Vice President en interim general manager bij The Client Computing Group van Intel Corporation. “De Galaxy Book2 Pro-serie is de lichtste, dunste én krachtigste pc waar we ooit aan hebben mogen werken.”

Nu we dagelijks videobellen is een soepele gebruikservaring essentieel. De Galaxy Book2 Pro-serie zorgt daarvoor met 1080p FHD webcams en een extra breed gezichtsveld . Verder is Studio Mode uitgebreid met een aantal nieuwe functies, zoals Auto Framing. Dat zorgt ervoor dat je altijd centraal in beeld bent, of je nu naar links of rechts beweegt. Door andere verbeteringen is de achtergrond niet storend en met Face Effect zie je er altijd op je best uit. Het GREENGUARD-gecertificeerde AMOLED -scherm maakt videobellen helemaal af met extreem helder en duidelijk beeld.

Dankzij verbeterde audio klinken je videocalls op de Galaxy Book Pro2-serie net zo goed als ze eruit zien. Tweezijdige ruisonderdrukking blokkeert achtergrondgeluiden van zowel jou als je collega’s, en wat overblijft is glasheldere communicatie. Verder ben je met de Max 5W output Smart Amp verzekerd van een uitgebalanceerd geluid, ook als het hard staat. De Galaxy Book2 Pro-serie ondersteunt geluidstechnologie van AKG en Dolby Atmos.

Met de toegevoegde Samsung Device Care-applicatie kun je nagaan hoe efficiënt je pc werkt. Zo krijg je manieren aangereikt om stroomgebruik en opslag te optimaliseren. Zo geniet je van constante prestaties gedurende de hele levensduur van je apparaat.

Lekker freewheelen in het Galaxy-ecosysteem
De Galaxy Book2 Pro-serie maakt het je makkelijk om je weg te vinden binnen het Galaxy-ecosysteem. Zo zet de Galaxy Book Experience al je content probleemloos over op je nieuwe device. Via Single Sign-On with Samsung Account hoef je maar één keer je gebruikersnamen en wachtwoorden in te voeren voor toegang tot Galaxy-device apps en content, zoals Samsung Gallery en Samsung Notes. Ook zijn je Galaxy Buds klaar om gekoppeld te worden.

Met Galaxy Book Smart Switch zet je oude gegevens, foto’s, instellingen, en meer van je oude naar je nieuwe pc over. Daarbij maakt het niet uit van welk merk je oude pc is. En eenmaal overgezet voelt de Galaxy Book2 Pro-serie direct vertrouwd omdat je werkt op de intuïtieve One Book UI 4.0, die je al kent van andere Galaxy-toestellen. Dezelfde gebruikersinterface, zelfde apps, zelfde menu’s. Toegankelijker kan het niet.

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.