Aeroflot Russian Airlines en Brussels Airlines hebben een codeshare-overeenkomst getekend om klanten een grotere selectie aan vluchten en meer flexibiliteit te bieden wanneer ze reizen tussen Brussel en Moskou. Tickets voor vluchten onder de nieuwe overeenkomst zijn te koop en de codeshare-vluchten beginnen op 20 januari 2020.

De Russische luchtvaartmaatschappij en de nationale luchtvaartmaatschappij van België bundelen hun krachten om hun reizigers meer keuze te bieden. Dankzij een nieuwe codeshare-overeenkomst kunnen reizigers nu vluchten boeken bij Aeroflot of Brussels Airlines en vanaf 20 januari 2020 met beide maatschappijen tussen Brussel en Moskou reizen.

Het boeken van een codeshare-vlucht betekent dat vluchten die door één luchtvaartmaatschappij worden uitgevoerd, bij beide partners onder de overeenkomst kunnen worden geboekt. De nieuwe overeenkomst laat reizigers die vanuit Moskou vliegen toe om op een eenvoudige manier op het volledige netwerk van Brussels Airlines aan te sluiten, terwijl reizigers vanuit Brussel betere verbindingen krijgen met de Russische hoofdstad en de wereldwijde routes van Aeroflot. Dankzij de ‘through check-in’ kunnen passagiers met connectievluchten hun bagage inchecken op hun vertrekluchthaven en krijgen ze die terug op hun eindbestemming.

De thuisbasis en belangrijkste hub van Aeroflot, Sheremetyevo International Airport bevindt zich dicht bij het stadscentrum van Moskou en is een handige keuze voor zakenreizigers en toeristen die naar de Russische hoofdstad vliegen. Brussels Airlines verhuisde haar Moskou vluchten in juni 2019 naar Sheremetyevo Airport.

Brussels Airport, het hart van Europa, biedt rechtstreekse verbindingen met belangrijke vakantie- en zakenbestemmingen. Dankzij de goede verbinding met het centrum van Brussel en de belangrijkste toeristische bestemmingen in België is Brussels Airport de eerste keuze voor zakenreizigers en vakantiegangers.

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.