Nieuwe lounge Cathay Pacific
Nieuwe lounge Cathay Pacific

Cathay Pacific heeft haar nieuwste lounge op Hongkong International Airport (HKIA), genaamd The Deck, onthuld. Gelegen nabij gate 16 in terminal 1 en ontworpen in dezelfde stijl als Cathay Pacific’s andere lounges in Hongkong, zal The Deck vanaf 22 maart geopend zijn voor passagiers.

Met een oppervlakte van 823 vierkante meter heeft The Deck zitplaatsen voor 180 passagiers en is uitgerust met designer meubels en belichting, natuurlijke materialen, veel planten en kunst van lokale kunstenaars. Vanuit The Terrace, een open-dak, L-vormige veranda met zowel tafels als individuele zitplaatsen, hebben bezoekers panoramisch uitzicht op het luchthavenplatform, taxiwegen, en de noordelijke landingsbaan.

De diner-ervaring is de kern van The Deck, waarbij de Main Lounge een aanbod heeft van self-service, vers gemaakte internationale gerechten. Niet te missen is de Noodle Bar – een iconische favoriet bij klanten van Cathay Pacific. Passagiers kunnen kiezen uit een selectie van lokale klassiekers, zoals wonton noodles in een hartige bouillon, noodles met visballetjes en een assortiment van dim sum en buns. Bestelklare Aziatische lekkernijen zoals dan-dan noodles en vegetarische noodles in Japanse stijl zijn ook verkrijgbaar.

Naast The Deck heeft Cathay Pacific ook andere lounges op HKIA – waaronder The Bridge, The Pier Business en First Class lounges, The Wing Business en First Class lounges en The Arrival. Ondertussen zal The Cabin haar deuren sluiten op 30 april.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.