Cathay Pacific heeft zijn allereerste non-stop vlucht van Brussel naar Hongkong verzorgd. het is de enige non-stop dienst die de Belgische hoofdstad met de thuisstad van de luchtvaartmaatschappij verbindt.  Uiteraard gan de vluchten vanaf Amsterdam naar de zakenstad gewoon door als vanouds.

De passagiers werden getrakteerd op een traditionele Chinese leeuwendans en een dimsum kookdemonstratie. Daarna mochten Cathay Pacific General Manager Europe James Ginns en Brussels Airport Company CEO Arnaud Feist het lint doorknippen en de taart snijden. Ook Kris Peeters, Vice-Eerste Minister en Minister van Economie, en Shirley Lam, Bijzonder Vertegenwoordiger voor Economische en Handelsaangelegenheden van Hongkong bij de Europese Unie, namen deel aan de festiviteiten.

James Ginns, Cathay Pacific General Manager Europe, verklaarde: “We engageren ons om onze passagiers meer keuze en flexibiliteit te bieden en deze nieuwe non-stop verbinding van Brussel naar Hongkong getuigt hiervan. In 2018 breiden wij ons netwerk uit naar nieuwe bestemmingen in en buiten Europa. We zijn trots dat we als eerste stap Hongkong, het hart van Azië, kunnen verbinden met Brussel, het hart van Europa.”

Het vluchtplan van de verbinding van Cathay Pacific tussen Brussel (BRU) en Hongkong (HKG), vanaf 25 maart 2018, is als volgt (plaatselijke tijden):

 

Vluchtnummer Van Naar Vertrek/aankomst Vliegdagen
CX 339 HKG BRU 0035/0655 Di, Do, Za, Zo
CX 338 BRU HKG 1310/0655 Di, Do, Za, Zo

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.