Business Traveller in de prijzen bij BJTA’s

CWT, de wereldwijde aanbieder van zakenreis- en vergaderoplossingen, heeft de winnaars bekendgemaakt van alweer de 20e editie van de Business Travel Journalism Awards (BTJA’s) 2023 tijdens een gala in de Tower of London. Uit honderden inzendingen wereldwijd heeft een onafhankelijk jurypanel twaalf winnaars geselecteerd vanwege hun voorbeeldige en innovatieve zakenreis- en evenementenjournalistiek van het afgelopen jaar.

Business Traveller haalde meerdere nominaties en wist meerdere ook te verzilveren. In de categorie luchtvaart kende Business Traveller liefst drie nominaties van de vijf totaal, te weten Hannah Brandler, Tijn Kramer en de winnaar Tamsin Cocks voor haar artikel over de ontwikkelingen in het cabine-klimaat van luchtvaartmaatschappijen en de impact op de gezondheid en het welzijn. Hannah Brandler won de trofee Meetings and Events Journalist of the Year, voor haar artikel over de groei van duurzame evenementen in IJsland.

‘De Business Travel Journalism Awards 2023 werpen een licht op de voorbeeldige normen van de journalistiek die op het gebied van reizen en vergaderingen worden hooggehouden”, aldus Victoria Berwick, VP Global Marketing, CWT. “De deelnemers, genomineerden en uiteindelijke categoriewinnaars van dit jaar hebben opnieuw het belang bewezen van de vragen die zij aan onze sector stellen, om ervoor te zorgen dat deze vooruitgang blijft boeken en streeft naar uitmuntendheid.’

Op de foto het team van Business Traveller Uk en Nederland met een Yeoman van de Tower. Vlnr: Tijn Kramer, Hannah Brandler, Tamsin Cocks en Dessi Ormond.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Lore Group sluit zich aan bij Global Hotel Alliance

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Festival TREK viert tiende seizoen met negen edities

Breitling doet inspiratie op in de Schotse hooglanden

Galtür organiseert hét langlaufevenement van het jaar ‘Galtür Nordic Volumes’

Bucketlistreis in 2026: zonsverduistering op Groenland

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst