BTMF update: dit zijn onze sprekers!

3 SEPTEMBER 2018, Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam

Business Traveller & MICE FAIR

Een one stop shop voor iedere zakelijke reisprofessional. Informatie, inspiratie en netwerken. Voor de laatste businessclass stoel, de mooiste bestemmingen, incentivekansen, hotelupdates en wat al niet meer. Het hele zakelijke reisaanbod op een mooie plek aan het water. Afgesloten met de inmiddels bekende netwerkborrel. MELD U HIER AAN

Deze beurs is in meer dan tien jaar uitgegroeid tot hét evenement voor de zakelijke reismarkt. Nu we naast marktleider MICE Travel magazine ook het internationaal gekende Business Traveller aan het portfolio hebben toegevoegd was het een mooi moment om ook de individuele zakelijke reismarkt erbij te betrekken. Om de bezoeker nog meer te kunnen bieden. Iedereen die werkzaam is in de zakelijke reisbranche mag het niet missen!

Wat kunt u verwachten?
Een gedegen en goedgevulde beursvloer met allerlei partijen die u als zakelijke reisprofessional bijpraten over hun laatste productnieuws. Bestemmingen, hotels, airlines, DMC’s en meer. Uiteraard is er ook tijd voor informatie: bite size keynotes van een professionals over de laatste trends uit de mice-, hotel-, en airlinewereld. En volop netwerkmomenten uiteraard!

13.30u    Inloop

14.00 – 14.05u    Welkomstwoord Tijn Kramer, hoofdredacteur Business Traveller & MICE Travel

14.05 – 14.25u  Roel Frissen, Center for Business Model Innovation

Spreker, facilitator en event designer voor corporaties en verenigingen.  “Hoe ontwikkel je systematisch, innovatieve evenementen die je niet wil missen?”, is wat Roel bezig houdt. Samen met Ruud Janssen en Dennis Luijer schreef Roel Frissen het Event Design handbook (wereldwijd verkrijgbaar in Engels en Chinees) Roel is co-founder van Event Design Collective (EDCo) GmbH – de Event Design consulting & training company met kantoren in 6 landen.

Een gouden kans om zelf kennis op te doen hoe u meetings naar de volgende level kunt brengen!

about.me/roel.frissen

14.25 – 14.45u    Franc Vink, Schiphol Premium Services

Franc Vink is sinds 2016 verantwoordelijk voor Schiphol’s commerciële Premium Services, bestaande uit het Privium service programma en de VIP service en het VIP Centre van de luchthaven.

De Business Travel Personality of the Year 2017 vertelt over de services die Schiphol biedt aan zakelijke reizigers op het reguliere proces ( VIP service , Privium) en op welke wijze zij  daarmee inspelen op aspiraties en behoeften.

www.schiphol.nl/privium

14.45 – 15.05u    Marije Breuker, Motivation Travel

Marije Breuker is een bevlogen ondernemer in haar vakgebied : het organiseren van mice-reizen. Zij is de drijvende kracht achter Motivation Travel. Met vele jaren liefde en passie voor het vak geeft iedere dag haar weer enorme energie om creatieve maatwerk programma’s te ontwikkelen. Zij zal haar visie geven op de ontwikkelingen in de mice-markt anno 2018.

motivationtravel.nl/

15.05 – 15.25u    David Compier, AirPlus

David Compier is Head of Strategic Partnerships Benelux & Nordics bij AirPlus. Hij kent vele jaren ervaring als specialist in betaaloplossingen, en neemt u graag mee langs de laatste trends en noviteiten. AirPlus is een gekende en leidende internationaal opererende aanbieder van betaaloplossingen voor zakenreizen.

www.airplus.com

15.25 – 15.45u         Erik Jan Reuver, directeur SGR


De Stichting Garantiefonds Reisgelden, bij consumenten beter bekend onder de afkorting SGR, heeft in januari 2017 een garantiefonds voor de zakelijke markt opgericht: SGRZ. Terwijl SGR consumenten beschermt tegen financiële risico’s, voor het geval een touroperator of reisbureau failliet gaat en niet aan zijn verplichtingen kan voldoen, zo biedt SGRZ productdekking voor de zakelijke markt. Het nieuwe garantiefonds is onder andere bedoeld voor organisatoren van groeps- en incentivereizen (MICE), organisatoren van schoolreizen en zakelijke reisbureaus. Maar er zijn nog vele vragen, en die worden vandaag beantwoord!

www.sgrz.nl/

15.45 – 18.30u    Start Beursvloer Meet the World

18.30 – 19.00u  Uitreiking BTMF awards

19.00 – 19.30u    Rondleiding hotel

19.00 – 20.30u    Netwerkborrel en tombola

20.30u        Einde BTMF 2018

Onze bezoekers:
Zakelijke reisagenten, mice-professioanls, corporate planners, Meeting planners, Travel Managers, Groups & Incentive afdelingen van Touroperators, overige vertegenwoordigers van professionele organisaties en adviesbureaus op het gebied van incentives, congressen en evenementen, zakelijk reizen en leden van diverse brancheorganisaties!

Kortom:
Schrijf u nu snel en kosteloos in voor de vernieuwde BTMF. Een middag van uw tijd in ruil voor uitgelezen zakelijke kansen, een kennismaking met vele mooie partijen waar u straks business mee kan doen. Inspiratie, nieuwe ideeën, educatie en volop kansen. Mis het niet! We zijn u graag op 3 september 2018 in Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam!

MELD U HIER AAN

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Marriott's Tribute nu ook in Dubai

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

A350 van Corendon nu ook naar Bonaire

Mercedes presenteert GT-topmodel

Ultraluxe: Four Seasons Private Jet Experience

TUI lanceert Golfbreaks dichtbij

Lekker op het terras aan de Vecht bij Flora Batava