British Airways Limited Edition Gin Taken: 10th November 2016 in the British Airways Concorde Lounge at Heathrow T5 Picture by: Stuart Bailey

British Airways komt met zijn eigen gin. Vanaf vandaag zal dit speciaal voor British Airways gemaakte drankje –  de British Airways Gin – geserveerd worden aan klanten van de prestigieuze Concorde Room in Heathrow Terminal 5 en aan boord in First Class.

 Het drankje is voor British Airways samengesteld na een aantal uitgebreide smaaktests onder British Airways klanten in de Concorde Room bar in London. De tests werden uitgevoerd door de gerenommeerde ‘Cambridge Distillery’, de eerste ‘Gin tailor’ ter wereld. De belangrijkste plantaardige ingrediënten van deze exclusieve, kruidige Gin zijn basilicum, rozemarijn en tijm. Al deze ingrediënten worden gecultiveerd in de tuinen van de destilleerderij in Cambridge. Gin is momenteel één van de populairste drankjes die op British Airways vluchten geserveerd wordt. Bij de luchtvaartmaatschappij worden er jaarlijks meer dan 3 miljoen glazen Gin geserveerd.

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.