Bijzonder: logeren in sluiswachtershuis in de Amstel

Vanaf 20 september is het mogelijk op een van de meest bijzondere plekken in Amsterdam te logeren: de Amstelschutsluis, op een exclusief eiland in de Amstel. Het is uitsluitend te reserveren bij SWEETS hotel. Je komt per boot aan bij deze hotelkamer.  

 

Renovatie met oog voor de historie

Het brugwachtershuisje staat op het middelste sluiseiland van de Amstelsluizen, een rijksmonument en een belangrijke toegangspoort van Amsterdam via het water. Architectenbureau Space&Matter en SWEETS hotel lieten zich tijdens het ontwerpen van het interieur inspireren door de historische stijl waarin het huisje gebouwd werd. De binnenluiken en kast zijn gemaakt in 17de-eeuwse stijl, er is een nieuwe lambrisering aangebracht en de wanden zijn bespannen met linnen. Ambachtslieden met kennis en expertise hebben bijna een jaar gewerkt om ieder detail kloppend te krijgen.

 

Romantische exclusiviteit

De idyllische locatie heeft een inrichting gericht op een maximum aan gemak en comfort. Er is een professionele keuken waar desgewenst een kok het diner of ontbijt kan bereiden. Onder typisch Hollandse plavuizen ligt vloerverwarming en de badkamer is voorzien van een gerieflijke regendouche. Indien gasten toch de omgeving willen verkennen, dan staat een schipper 24/7 klaar om hen heen en weer te varen. De romantische omgeving in het hart van de stad, het luxueuze interieur én het hoge serviceniveau maken een nacht in Amstelschutsluis tot een ongekend weelderig verblijf.

 

1 hotel, 28 brugwachtershuisjes

SWEETS hotel is een innovatief concept voor iedereen die Amsterdam wil ervaren vanaf een brug, met de stad als lobby. De brugwachtershuisjes zijn de perfecte uitvalsbasis om verborgen schatten in een vaak onbekende buurt te ontdekken. 28 unieke brugwachtershuisjes, door water met elkaar verbonden, vormen samen een ode aan Amsterdam en onderstrepen het belang van water in deze handelsstad. SWEETS hotel is een nieuwe ervaring, voor zowel bezoekers van de stad als voor lokale bewoners. 

 

SWEETS hotel Amstelschutsluis opent officieel op 20 september 2018 en is vanaf die dag exclusief te boeken via www.sweetshotel.amsterdam. Prijzen vanaf €1.200 per nacht, inclusief uitgebreid ontbijt, gevulde koelkast en vier overtochten met privé-schipper. Weekprijs vanaf €7.500.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

JetBlue na NYC nu ook naar Boston vanaf Schiphol

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Amazon Prime Video in Polestar 2

Meesterwerk van The Glenrothes: 42 jaar oude single malt

Win een wijnreis naar Moldavië

Het aftellen tot RWC 2023 is begonnen...

Motorola lanceert budgetvriendelijke telefoon