Zakenreizigers die boeken via BCD Travel kunnen nu voorkeurshotels boeken via TripSource. De nieuwe functie van BCD Travel-platform verhoogt aantal hotelboekingen binnen het programma. Met de nieuwe hotelboekingsfunctie in TripSource hebben zakenreizigers toegang tot meer dan een miljoen boekingsmogelijkheden wereldwijd en kunnen nu via internet of de app eenvoudig zelf een hotel boeken tegen de voorkeurstarieven die door hun bedrijf zijn onderhandeld. De boekingsfunctie is voor BCD Travel klanten in EMEA reeds beschikbaar in Benelux, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Tsjechische Republiek, Verenigd Koninkrijk en Zwitserland en binnenkort ook in Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden.

Klanten van BCD Travel kunnen nu vanaf elk apparaat en op elk moment een hotel boeken. Dit vergroot het aantal hotelreserveringen binnen het reisprogramma. De hotelboekingsfunctie in TripSource combineert de inhoud van Global Distribution Systems (GDS’en) met die van verschillende andere hotelboekingssites en biedt daardoor meer hotelcontent dan elke andere zakenreisorganisatie. Reizigers hebben hierdoor de keuze uit meer hotels (waaronder hotelketens, maar ook onafhankelijke boetiekhotels) tegen de beste prijzen en met dezelfde intuïtieve zoek- en boekervaring als die van populaire consumentenboekingssites.

BCD Travel heeft nu een volledige hoteloplossing, waaronder sourcing, business intelligence en hulp bij inkopen. Het platform is toegankelijk via smartphone, tablet of internet en biedt de reiziger een aantrekkelijke interface. Het is uitgerust met een krachtige zoekmachine, aanpasbare filters en toont meerdere afbeeldingen van de accommodatie.

De applicatie is ontworpen voor reizigers die graag hun eigen hotelkamers willen boeken. “We weten dat ongeveer 50% van de hotelboekingen buiten het reisprogramma wordt gemaakt”, legt Chris Crowley, Senior Vice President EMEA bij BCD Travel, uit. “Daarnaast boekt slechts 29% van de reizigers hun vliegticket en hotelovernachting tegelijkertijd, waardoor het risico onstaat op versnippering van het programma. Bovendien boekt 82% van de reizigers jonger dan 35 liever zelf hun hotel. TripSource is de ideale oplossing. Het brengt de eisen van travelmanagers en de voorkeuren van reizigers samen: het geeft travelmanagers de kans het duty of care-beleid te verbeteren, terwijl ze een praktische, aantrekkelijke tool met een breed hotelaanbod kunnen aanbieden die de boekingservaring van de reizigers verbetert.”

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.