BCD Travel erkend voor flexibele digitale werkomgeving

BCD Travel werd onlangs opgenomen in FlexJobs’ Top 100 Hybrid Companies to Watch in 2023 voor zijn hybride werkplekaanbod. Het bedrijf won ook zilver bij de Step Two Intranet and Digital Workplace Awards 2023 voor zijn toonaangevende intranet. Beide erkenningen laten zien hoe BCD’s flexibele, digitale werkomgeving werknemers in staat stelt om overal ter wereld met elkaar in contact te komen en efficiënt te werken.

Het flexibele werkmodel van BCD speelt een sleutelrol in het talentmanagement van het bedrijf door kantoorwerkplekken, externe werkplekken en hybride werkplekken aan te bieden. Na de pandemie heeft het People and Culture-team van BCD zijn wervingsstrategie aangepast om zich te richten op duurzame groei. Door traditionele, beproefde methoden zoals referralprogramma’s te combineren met creatievere manieren zoals gerichte campagnes via sociale media, heeft BCD in 2022 meer dan 3000 medewerkers aangenomen. Vandaag de dag heeft BCD meer dan 14.000 toegewijde medewerkers die klanten in meer dan 170 landen bedienen.

“Onze mensen vormen het hart van onze organisatie en hun welzijn en groei zijn altijd prioriteit geweest op onze weg naar succes”, zegt Christian Dahl, senior vice president People and Culture bij BCD. “De keuze voor hybride en virtueel werk biedt onze mensen een betere werk-privébalans, meer voldoening en een duurzamere werkervaring. Het heeft ons geholpen nieuw talent aan te trekken en een cultuur te koesteren die zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling waardeert.”

Onderdeel van het creëren van een collaboratieve en efficiënte werkplek is het bieden van de juiste tools om medewerkers geïnformeerd en betrokken te houden, ongeacht waar ze werken. MySource, BCD’s wereldwijde intranet, is de sleutel tot de betrokkenheidsstrategie van het bedrijf. Met behulp van SharePoint Online en andere Microsoft 365-tools, biedt MySource medewerkers een platform om tips te delen, informatie te lezen en te luisteren naar berichten van het management. De focus van het intranetteam op gebruikerservaring en voortdurende functieverbeteringen heeft geleid tot een hoge gebruikersadoptie en -tevredenheid. BCD’s inspanningenmet MySource werden twee keer op rij bekroond met zilver bij de Step Two Intranet and Digital Workplace Awards.

“De sterke bedrijfscultuur van BCD verbindt onze mensen over de hele wereld in een grotendeels virtuele omgeving”, zegt Stephan Baars, president en CEO van BCD. “MySource is een bewijs van ons streven om een flexibele en dynamische werkplek te bieden, onze mensen te ontmoeten waar ze zijn en bij te dragen aan een positieve werkervaring.”

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Marriott's Tribute nu ook in Dubai

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

A350 van Corendon nu ook naar Bonaire

Mercedes presenteert GT-topmodel

Ultraluxe: Four Seasons Private Jet Experience

TUI lanceert Golfbreaks dichtbij

Lekker op het terras aan de Vecht bij Flora Batava