BCD gaat efficiëntie zakenreis meten

BCD Travel en de GBTA Foundation hebben tijdens de GBTA Conference in Frankfurt twee compleet vernieuwde tools gepresenteerd: de Sustainability in Travel Self-Assessment-tool voor de beoordeling van duurzaamheidsinitiatieven en de Managed Travel Index om de efficiëntie van zakenreisprogramma’s te meten.

Met de tool voor Sustainability in Travel Self-Assessment kunnen bedrijven zichzelf meten op 10 verschillende gebieden en sterke en zwakke punten in hun zakenreisprogramma identificeren op het gebied van duurzaamheid. Op basis van geleverde informatie geeft de nieuwe tool aanbevelingen voor specifieke resources om duurzaamheidsinitiatieven voor reisprogramma’s te plannen, implementeren en verbeteren. De tool is eenvoudig in gebruik en kan per categorie of in één keer afgerond worden. De implementatie van een duurzaamheidsprogramma is geen gemakkelijke opgave, maar deze tool biedt de perfecte leidraad voor elk bedrijf dat op zoek is naar succesvolle duurzaamheidsinitiatieven.

Ook de MTI® is volledig vernieuwd. De tool heeft verbeterde functies en een nieuw design. De Index helpt corporate travelprofessionals de doeltreffendheid van hun zakenreisprogramma te benchmarken. Het kan aangepast worden aan een specifiek zakenreisprogramma op basis van geleverde informatie. De tool analyseert het zakenreisprogramma en identificeert specifieke verbetermogelijkheden. De tool en de aanbevelingen zijn beschikbaar in het Frans, Engels, Duits en Spaans. Om het travelprofessionals makkelijker te maken, heeft de tool een vergelijkbaar ontwerp als de Sustainability Self-Assessment-tool. Je kunt categorie per categorie doorlopen, de voortgang opslaan en later verder gaan, of alles in één keer afronden.

“We zijn uitermate trots op onze bijdrage aan deze belangrijke projecten”, aldus Kathy Jackson, BCD Travel’s Executive Vice President of Global Account Management en Executive Chair of Corporate Social Responsibility. “Bij BCD Travel weten we dat een aanpasbaar zakenreisprogramma aanzienlijk kan bijdragen aan de doelstellingen van een bedrijf. Beide tools helpen travelbuyers om hun zakenreisprogramma naar een hoger niveau te tillen.”

De tools zijn beschikbaar voor alle GBTA-leden die reizen inkopen. Gecombineerd bieden deze twee globale resources travelprofessionals een volledige beoordeling van hun zakenreis- en duurzaamheidsprogramma’s. Bekijk deze korte video met Torsten Kriedt, Vice President Product Strategy & Innovation bij BCD Travel en Jeroen Hurkmans, Vice President & Principal EMEA/APAC bij Advito voor meer informatie over de tools.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Cathay Pacific lanceert nieuwe Premium Economy

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Ultraluxe: Four Seasons Private Jet Experience

TUI lanceert Golfbreaks dichtbij

Lekker op het terras aan de Vecht bij Flora Batava

Terug naar de toekomst in Ahoy

Star Clippers zet zeil naar Corsica