BANKS Antwerpen nu onderdeel Carlton Hotel Collection 

Carlton Hotel Collection breidt uit. Het viersterren BANKS Antwerpen, gelegen in het historische hart van de stad, is de nieuwste aanwinst voor het internationale hotelbedrijf. Met haar eigenzinnige karakter en unieke ligging, past het hotel perfect binnen de collectie. Carlton neemt zowel het eigendom als de dagelijkse bedrijfsvoering over. Na vijftien jaar dragen eigenaren Carla Bartels en Daan Terlingen op 1 juli het stokje over. Per dezelfde datum zal Roelof Meijering als hotelmanager in Antwerpen starten. BANKS Antwerpen is het tweede hotel in België voor Carlton Hotel Collection, waarmee het totaal aantal hotels op dertien komt.


Inspirerende mix
BANKS Antwerpen, op de hoek van de Steenhouwersvest, bevindt zich in de trendy Modewijk van de stad; de hippe winkelbuurt van Antwerpen, met een inspirerende mix van exclusieve designershops, vintage winkeltjes, galerieën en uiteraard cafés en restaurants. Ook binnen de muren van BANKS hebben de thema’s mode en kunst een prominente plek, met onder andere wisselende exposities van veelal jonge kunstenaars. Voor koffie, thee of een uitgebreide borrel is er ‘s zomers de rust van de sfeervolle binnentuin en kan er op koude dagen genoten worden bij de knusse openhaard.

Als een jas
Daan Terlingen is enthousiast over de nieuwe ontwikkeling: “Carla en ik hebben BANKS vanaf de grond opgebouwd en al die jaren vol liefde ontwikkeld. Ons urban hotel heeft een mooie plek in de stad en heeft de harten van onze gasten weten te veroveren. We kijken met veel plezier terug en met veel plezier ook vooruit naar al het moois dat BANKS Antwerpen nog te wachten staat.” Hans van der Heijden, Managing Director van Carlton Hotel Collection, vult aan: “BANKS Antwerpen past ons als een jas en is een waardevolle toevoeging aan onze collectie. De komende jaren willen we het fijne relaxte gevoel verder versterken en de connectie met de geweldige buurt uitbouwen. Dat doen we uiteraard met respect voor het concept dat er staat.”

Carlton Hotel Collection
Carlton Hotel Collection bestaat momenteel uit dertien viersterrenhotels, waarvan zeven in Nederland, vier in Groot-Brittannië en twee in België. De hotels zijn zowel qua exploitatie als qua onroerend goed in het bezit van Carlton Hotel Collection. Elk hotel wordt gerund door een gedreven team onder leiding van de General Manager die het hotel beheert als ondernemer. Carlton onderscheidt zich daardoor niet alleen in diversiteit, maar ook in sfeer: persoonlijk, warm en gastvrij. Met een totaal aan 600 medewerkers is Carlton Hotel Collection een hotelbedrijf van formaat.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

Met Helly Hansen de piste op

Nederlandse touch bij zeer exclusief horloge

Iconische B&W Zeppelin nu in versie McLaren

Saudia vernieuwt livery en digitale klantervaring