Maatwerkreizen-specialist Avila Reizen is een samenwerking aangegaan met European Safari Company. Deze organisatie staat voor het terugbrengen van wildlife in natuurgebieden in Europa, waarbij de natuur op haar vrije beloop wordt gelaten, terwijl er een waardevolle connectie wordt gemaakt tussen onze moderne maatschappij en het welzijn van de natuur. 

“‘Het wild’ is niet alleen in verre bestemmingen te vinden, maar ook in Europa zijn er vele gebieden die over wonderschone wilde natuur beschikken. En net als safarireservaten in Afrika is het van groot belang dat we ook in Europa zorg dragen dat die wilde gebieden behouden en uitgebreid worden”, laat de reisorganisatie weten.

“Tijdens een ESC-safari maakt de reiziger niet alleen kennis met prachtige wilde natuurgebieden, maar komen ook meer te weten over de uitdagingen van deze bestemmingen en wat er ter plaatse wordt gedaan om de lokale bevolking te laten profiteren van hun wilde natuur en bijzondere wildlife zonder daar inbreuk op te doen.”

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.