Austrian Airlines: extra dagelijkse vlucht tussen Amsterdam en Wenen

Austrian Airlines verhoogt het aantal dagelijkse vluchten tussen Amsterdam en Wenen. Aan de zomerdienstregeling voor 2019 is een vijfde vlucht van en naar Wenen toegevoegd. Vanaf mei wordt de extra dagelijkse vliegverbinding ingezet. De vlucht is vanaf vandaag te boeken.

De vijfde vlucht met vluchtnummer OS380 vertrekt dagelijks om 14.00 vanuit Amsterdam en arriveert om 15.55 in Wenen. Vanuit Wenen vertrekt vlucht OS379 dagelijks om 10.45 en arriveert om 12.40 in Amsterdam. Retourtickets zijn beschikbaar vanaf 99,- euro inclusief luchthavenbelasting. De Lufthansa Group, waar Austrian Airlines onderdeel van is, verstevigt haar positie in de markt met de inzet van een extra dagelijkse vlucht tussen Amsterdam en Wenen.

Roberto Mamone, General Manager Sales Lufthansa Group: “We zijn als lokale Lufthansa Group organisatie heel blij met deze extra dagelijkse vlucht tussen Amsterdam en Wenen. Een route die we sinds dit jaar al 60 jaar aanvliegen met Austrian Airlines. Deze vijfde dagelijkse verbinding naar Wenen zorgt voor een mooie verdeling van ons aanbod over de dag, waardoor de zakelijke en de leisure reiziger nog meer keuze heeft. Naast het extra aanbod naar Wenen geeft deze vlucht ook een ideale aansluiting naar onder andere Beijing en Tokio, twee top bestemmingen voor de Nederlandse reiziger.”

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

'Duurzaamheidsbesef groeit onder zakenreizigers'

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

B&W hoofdtelefoon in Royal Burgundy

Amazon Prime Video in Polestar 2

Meesterwerk van The Glenrothes: 42 jaar oude single malt

Win een wijnreis naar Moldavië

Het aftellen tot RWC 2023 is begonnen...