Austrian Airlines verhoogt het aantal dagelijkse vluchten tussen Amsterdam en Wenen. Aan de zomerdienstregeling voor 2019 is een vijfde vlucht van en naar Wenen toegevoegd. Vanaf mei wordt de extra dagelijkse vliegverbinding ingezet. De vlucht is vanaf vandaag te boeken.

De vijfde vlucht met vluchtnummer OS380 vertrekt dagelijks om 14.00 vanuit Amsterdam en arriveert om 15.55 in Wenen. Vanuit Wenen vertrekt vlucht OS379 dagelijks om 10.45 en arriveert om 12.40 in Amsterdam. Retourtickets zijn beschikbaar vanaf 99,- euro inclusief luchthavenbelasting. De Lufthansa Group, waar Austrian Airlines onderdeel van is, verstevigt haar positie in de markt met de inzet van een extra dagelijkse vlucht tussen Amsterdam en Wenen.

Roberto Mamone, General Manager Sales Lufthansa Group: “We zijn als lokale Lufthansa Group organisatie heel blij met deze extra dagelijkse vlucht tussen Amsterdam en Wenen. Een route die we sinds dit jaar al 60 jaar aanvliegen met Austrian Airlines. Deze vijfde dagelijkse verbinding naar Wenen zorgt voor een mooie verdeling van ons aanbod over de dag, waardoor de zakelijke en de leisure reiziger nog meer keuze heeft. Naast het extra aanbod naar Wenen geeft deze vlucht ook een ideale aansluiting naar onder andere Beijing en Tokio, twee top bestemmingen voor de Nederlandse reiziger.”

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.