penthouse suite

Het ALL Safe Aparthotel Adagio Amsterdam City South is recentelijk geopend. Alle appartementen zijn veilig ingericht en beschikken over een volledig ingerichte keuken, aparte woonkamer om te ontspannen, een aparte badkamer, toilet en aparte slaapgedeeltes. De appartementen lopen uiteen van een studio appartement tot een 2-slaapkamer appartement, met 2 aparte slaapkamers en badkamer, ideaal voor een gezinnen met meerdere kinderen. Het Aparthotel heeft in totaal 24x Studio’s, 98x Superior Studio’s, 12x 1-slaapkamer appartement en 15x 2-slaapkamer appartement.

Het hotel is gevestigd aan de rand van Amstelveen, dichtbij het Amsterdamse Bos, ideaal om een mooie wandeling te maken. Op nog geen 5 minuten loopafstand bevind zich een tram/metro station die je in 20 minuten naar het stadscentrum van Amsterdam toe brengt. Mede door de ligging trekt het Aparthotel zowel zakelijke als vrije tijds gasten aan.

Ben je opzoek naar een inspirerende plek om van buitenshuis te werken? Bij Aparthotel Adagio is het mogelijk om een appartement te reserveren voor een dag en gebruik te maken van alle faciliteiten zoals; gratis gebruik van internet, fitness ruimte, koffie/thee faciliteiten en toegang tot de gemeenschappelijke ruimte/lobby.

De lobby van Aparthotel Adagio Amsterdam City South beschikt over veel natuurlijk daglicht, mede dankzijn de grote kozijnen en kleuren combinaties die zijn gebruikt voor het design. Daarnaast beschikt het Aparthotel over een aparte en inspirerende ruimte waar je, mede door de groene plantenmuur en verlichting, in alle rust kan ontspannen of werken.

Een eigen parkeerplaats, een 24-uurs receptie, was en/of droogservice en gebruik van de fitnessruimte maken de voorzieningen van dit te ontdekken Aparthotel helemaal compleet!

www.adagio-city.com

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.