American Express Global Business Travel (GBT) introduceert Rest Assured Solutions, een uitgebreid pakket aan end-to-end producten en diensten voor het boeken van accommodaties. Rest Assured Solutions geeft reismanagers het vertrouwen dat ze het meeste uit hun hotelprogramma halen, terwijl het reizigers toegang biedt tot de accommodaties die ze willen tegen de beste tarieven, allemaal op één plek.

Rest Assured Solutions, geïntroduceerd tijdens de Business Travel Show van dit jaar in Londen, helpt reismanagers en beslissers om boekingen buiten het beleid, als gevolg van goedbedoeld reizigersgedrag en bijbehorende boekingsbeslissingen, te verminderen. Het belang van keuze, kosten, locatie en voorzieningen was slechts een van de zorgen die naar voren kwam in GBT’s nieuwe Hotel Traveller 360° onderzoek[1], dat in kaart brengt wat het hotelboekingsgedrag van zakenreizigers bepaalt.

Wes Bergstrom, GBT’s Vice President, Hotel Strategy: “Reizigers willen het juiste doen voor hun bedrijven. Het onderzoek toont aan dat het mogelijk is om de goede bedoelingen van reizigers die buiten het beleid boeken in goede banen te leiden door proactief veelvoorkomende misvattingen te adresseren dat je elders een betere prijs, keuze of ervaring kan krijgen. Voorlichting en communicatie is nodig om te begrijpen wat inbegrepen is in onderhandelde tarieven, zoals wifi, parkeren, ontbijt of resorttoeslagen, in vergelijking met boeken buiten het voorkeurskanaal. Sturen op meer compliance is essentieel voor een betere zichtbaarheid van gegevens, beveiliging en besparingen – kortom een ​​effectiever en meer gecentraliseerd reisprogramma. Dat is wat we aan onze klanten leveren met Rest Assured Solutions.”

Kosten en betalingen beheersen
Volgens Hotel Traveller 360° gaf 73% van de zakenreizigers wereldwijd aan dat het besparen van geld een acceptabele reden was om buiten het reisbeleid van hun bedrijf te boeken, terwijl 68% betere hotelkeuzes noemde. Met Rest Assured Solutions krijgen GBT-klanten:

  • Toegang tot exclusieve hoteltarieven bij duizenden accommodaties wereldwijd via het Preferred Extras™ hotelprogramma, in alle kanalen inclusief mobiel, met kortingen tot 25% en de beschikbaarheid van speciaal onderhandelde voorzieningen en extra’s zoals gunstige annuleringsvoorwaarden, beschikbaarheid van de laatste kamer en gratis wifi en ontbijt.
  • Zekerheid door een nieuwe Hotel Rate Guarantee dat zij op het moment van boeken het laagste hoteltarief krijgen. Mochten ze een lager tarief kunnen vinden, dan kunnen ze omboeken en wordt het verschil aan hen terugbetaald. Deze garantie wordt ondersteund door GBT’s Hotel Assurance en Hotel Re-Shop Expert tools, die automatisering en bots gebruiken om lagere tarieven in de gaten te houden en om te boeken als deze beschikbaar zijn.
  • Uitgebreidere geografische dekking en functionaliteitsverbeteringen voor Virtual Payment Expert™ (VPE), GBT’s virtuele hotelbetalings- en verwerkingsoplossing, mogelijk gemaakt door Conferma Pay.

Toegang tot content
Toegang tot de juiste hotelcontent is ook een zorg voor zakenreizigers: gemiddeld 68% van de zakenreizigers wereldwijd noemde de locatie als een goede reden om buiten het beleid te boeken. Rest Assured Solutions biedt:

  • Toegang tot een uitgebreid portfolio aan accommodaties en tarieven afkomstig uit meerdere bronnen, allemaal op één plek, inclusief meer dan 2 miljoen accommodaties via GBT’s samenwerking met Booking.com, met sterk gereduceerde tarieven.
  • Toegang tot tarieven van leden van loyaliteitsprogramma’s van grote hotelketens.
  • Toegang tot meer dan 6 miljoen andere accommodaties, zoals huizen, appartementen en volledig ingerichte bedrijfsappartementen, inclusief samenwerkingsverbanden met Booking.com, Expedia en WWStay.
  • Strategisch advies van experts die gegevens en trends analyseren om reizigers de juiste mix van content te bieden.

Vertrouwen in het programma verbeteren
Zakenreizigers hebben geen vertrouwen in hun programma’s: meer dan de helft (57%) denkt dat ze betere tarieven voor overnachtingsaccommodaties kunnen vinden dan de reisprogramma’s van hun bedrijf. Rest Assured Solutions biedt GBT-klanten verschillende garanties:

  • De meest uitgebreide accommodatiecontent tegen de best beschikbare tarieven, ondersteund door GBT’s uitgebreide expertise in tariefonderhandeling en baanbrekende technologie.
  • Geavanceerde algoritmen en historische boekingsgegevens, via GBT’s verbeterde Trip Recommender-oplossing, die hotelaanbevelingen genereren en proactief aanbieden op basis van zakenreizen van medewerkers naar dezelfde bestemming.
  • Mobiele toegang tot hotelreserveringen via de uitgebreide Amex GBT Mobile app.

GBT begon met de ontwikkeling van Rest Assured Solutions na de overname van Hogg Robinson Group (HRG) in 2018, om de accommodatieoplossingen van het bedrijf volledig te integreren, in lijn te brengen met GBT’s serviceaanpak die de reiziger centraal stelt en de uitdagingen te addresseren waarmee reismanagers en hun zakenreizigers worden geconfronteerd. Gedurende 2020 zullen nieuwe innovaties worden toegevoegd aan Rest Assured Solutions.
Meer informatie over Rest Assured Solutions vindt u op: https://www.amexglobalbusinesstravel.com/uk/rest-assured/

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.