American Express GBT in zee met Qantas

American Express Global Business Travel (GBT) heeft besloten deel te nemen aan het Qantas Channel-programma dat op 1 augustus 2019 van start gaat. Als deelnemer aan het programma gaat GBT zijn klanten en reizigers toegang bieden tot tarieven en nieuwe content, die afkomstig zijn van het NDC-enabled Qantas Distribution Platform (QDP).

In februari kondigde Qantas een toeslag van $17,50 aan voor boekingen die door agenten buiten het Qantas-kanaal worden gemaakt, met ingang van 1 augustus. Dankzij het partnerprogramma geldt deze toeslag niet voor GBT-klanten.

Jo Sully, Vice President en Regional General Manager Australië en Zuidoost-Azië van American Express GBT: “GBT’s deelname aan het Qantas Channel-programma is goed nieuws voor onze klanten en hun reizigers. Deze samenwerking sluit aan bij de kernprincipes van GBT als het gaat om distributie: waarde leveren aan klanten door hun toegang te bieden tot relevante content, ondersteund door naadloze servicemogelijkheden en verbeterde gebruikersdisplays.”

Executive Manager Sales and Distribution van Qantas, Igor Kwiatkowski: “We hebben veel positief momentum gezien in de branche. Het Qantas Channel beschikbaar maken voor GBT-klanten versterkt de inclusieve en collaboratieve relatie tussen GBT en Qantas.”
Over American Express Global Business Travel
American Express Global Business Travel (GBT) is de wereldwijd toonaangevende partner voor zakenreismanagement. Wij dragen bij aan het succes van bedrijven en hun werknemers door ervoor te zorgen dat reizigers aanwezig zijn waar en wanneer het ertoe doet. Met 17.000 reisprofessionals in meer dan 140 landen houden we bedrijven wereldwijd in beweging. Overal ter wereld vertrouwen bedrijven van elke omvang op GBT voor reismanagementdiensten, organisatie van vergaderingen en evenementen en advies over zakenreizen. Meer informatie vindt u op: amexglobalbusinesstravel.com/uk.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Business Traveller in de prijzen bij BJTA's

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

Met Helly Hansen de piste op

Nederlandse touch bij zeer exclusief horloge

Iconische B&W Zeppelin nu in versie McLaren

Saudia vernieuwt livery en digitale klantervaring