American Express Global Business Travel (GBT) heeft zijn online programma uitgebreid waardoor bedrijven en zakenreizigers toegang hebben tot meer dan 2 miljoen accommodaties over de hele wereld. GBT maakt deze extra content beschikbaar via het partnership met Booking.com.

Met behulp van hun online bookingtool (OBT) kunnen GBT-klanten en reizigers kiezen uit een breed scala aan overnachtingsopties, waaronder grote hotelketens, onafhankelijke hotels, niet-traditionele accommodaties, opties voor verlengd verblijf, en vervoer.

Extra kortingen
GBT’s relaties met grote hotelketens en externe reispartners bieden klanten toegang tot loyalty member rates en aanvullende kortingen op de geboden content. Met de uitbreiding van het programma hebben zij nu ook toegang tot speciale Booking.com-kortingen bij duizenden accommodaties over de hele wereld. Genius-tarieven van Booking.com zijn wereldwijd beschikbaar en bieden een besparing van minstens 10% op elke boeking. Ze verschijnen in OBT’s als ‘Genius Business’.

Wesley Bergstrom, GBT Vice President, Global Supplier Relations: “We zijn vastbesloten om klanten en reizigers toegang te geven tot het breedste scala aan accommodaties, zowel in aantal als in verscheidenheid, allemaal te boeken via OBT’s. Reizigers hebben geen reden om ergens anders naar een accommodatie te zoeken: ze kunnen alles vinden op één plek en hun accommodatie en vervoer bevestigen in één boeking. Het betekent meer keuze en gemak voor de reiziger én meer waarde en verbeterde compliance voor de klant. ”

Klanten en reizigers hebben ook toegang tot het volledige aanbod aan GBT-accommodaties door contact op te nemen met een GBT-reisconsulent.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.