American Airlines introduceert een nieuwe vlucht van Amsterdam naar Dallas, Texas. Deze wordt 6 mei aanstaande voor het eerst gevlogen en verbindt Schiphol met Fort Worth International Airport in Dallas, de belangrijkste hub voor de airline.

Deze dagelijkse vlucht is de enige verbinding tussen Amsterdam en Dallas en wordt uitgevoerd met 767-300-toestellen. Tijdens het zomerseizoen zijn wekelijks 2800 stoelen beschikbaar. Voor American Airlines is dit een aanvulling op de vlucht Amsterdam-Philadelphia. Naast deze nieuwe verbinding is er gewerkt aan een nieuwe reisklasse op de 767-300 en de 757-200, de main cabin extra. Deze nieuwe klasse bestaat uit 21 stoelen met 18 centimeter aan extra ruimte.

Voor Businessclass-klanten zijn 28 volledig platte slaapstoelen aan het gangpad ter beschikking gesteld in een 1-2-1-opstelling. Andere faciliteiten zijn de Samsung Galaxy-tablets met films, tv-programma’s, games, muziek en passages uit bestsellers. Daarnaast kan er gebruikt worden gemaakt van International Premium-menu’s die zijn opgesteld in samenwerking met de Britse sterrenchef Mark Sergeant en chef Maneet Chauhan.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.